Breijer Techniek opnieuw enthousiast!
 - Nieuws en blogs over HRM@WORK
Home Nieuws en Blog Administrator Breijer Techniek opnieuw enthousiast!


HRM nieuws en Blog

Blogs en nieuws HRM@WORK, bedrijven, vacatures, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde.

Categorie Nieuws Door Administrator op
Administrator
Administrator heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
woensdag, 02 december 2015
AddThis Social Bookmark Button

De stage
Met enthousiasme vertelt André Lütje (Operations Manager) over de positieve werkhouding en leergierigheid van Hannes Korn. Het samenwerken gaat met een lach, een grap en een grol. Zijn inzet is bovengemiddeld en bovendien heeft Hannes binnen 4 weken geleerd om zich goed verstaanbaar te maken in het Nederlands. Het lezen van bestekken en de communicatie met collega’s in het Nederlands verloopt al aardig vlot. 
Tijdens het eerste deel van zijn stage heeft Hannes zich bezig gehouden met het maken en controleren van werktekeningen in StabiCAD. Daarnaast heeft hij onder supervisie van een ervaren Engineer handmatig kanaal- en leidingberekeningen uitgevoerd en uitzoekwerk verricht. Een van de projecten waar Hannes aan bijgedragen heeft, is de verbouwing  van een Vodafone Winkel. Hannes heeft dit project ook samen met een chefmonteur bezocht en meegekeken in de montage.
De tweede helft van zijn stage staat in het teken van de nieuwbouw van een groot schoolgebouw. Voor dit project zal Hannes onder andere gaan rekenen met behulp van VABI, uitzoekwerk verrichten en een ochtend meedraaien met de werkzaamheden die de projectleiding verricht.

hannes korn 2 aangepast

Nu al geslaagd
Hannes is zelf tevreden met zijn verblijf in Nederland. Hij krijgt binnen Breijer de kans om zijn theoretische kennis te gebruiken in de praktijk. Mede door de goede zorg door het gastgezin waar hij verblijft, kan Hannes Korn zich concerteren op het werk en genieten van zijn tijd in Nederland. Zijn tijd bij Breijer Techniek is pas voor de helft voorbij, maar de stage is van beide partijen uit nu al geslaagd.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast woensdag, 02 december 2015

Contact

Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
Postbus 322
2700 AH Zoetermeer

T 079-3631610
F. 079-3613247

info@hrmatwork.nl

Referenties