Bedrijfsleider vacature

Als u aan de slag wilt gaan als bedrijfsleider in de elektro- of installatiebranche, dan kiest u bij ons de perfecte vacature. Ons selectie- en wervingsbureau is een absolute professional in het koppelen van kandidaten aan bedrijven, die perfect bij elkaar passen. HRM@WORK in Zoetermeer kijkt verder dan enkel uw opleidingsniveau en maakt een uitgebreide profielschets van uw vaardigheden, ervaring, ambitie en werkwaarden. Zo vindt u gegarandeerd uw droombaan!

Als u als bedrijfsleider aan de slag wil, vindt u bij ons dé perfecte vacature

Als bedrijfsleider is geen dag hetzelfde. Bent u een echte leider? Kunt u omgaan met stress? Weet u altijd het overzicht te bewaren en bent u handig met het onderhouden van klantrelaties? In ons zeer diverse aanbod kiest u een vacature uit waar uw vaardigheden optimaal ingezet worden en u uzelf verder als bedrijfsleider ontwikkelen. Door de samenwerking met meer dan 180 bedrijven, verspreid door heel Nederland, vindt u gegarandeerd een baan die perfect bij u past! U bekijkt er tevens functies als:

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze selectieprocedure

Bent u het beu om telkens tientallen vacaturepagina’s af te gaan? Ontdek dan ons handige overzicht en vindt binnen no-time een vacature voor een functie als bedrijfsleider die goed bij u past. Heeft u nog vragen over onze selectieprocedure? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon