test
test
Snel zoeken
Vacatures
inLeiden
Als Projectleider Klimaattechniek ben je technisch, financieel en uitvoerend verantwoordelijk voor projecten van € 500K tot € 10 MIO. Reageer als dit je aanspreekt.
inRotterdam
Als Technisch Projectleider Solar/PV werk je mee aan opwekken van duurzame (niet fossiele) energie in Nederland en buitenland door technische ontwerpen van elektrotechnische installateurs te optimaliseren. 
inZaltbommel
De Software Engineer GBS laat intelligente systemen samenwerken voor een aangenaam comfort en klimaatverblijven.
inAlphen aan den Rijn
Werk je graag bij een ambitieus en groeiend familiebedrijf met uitdagende projecten, korte lijnen en met eigen expertise centra voor technische specialismes zoals meet- & regeltechniek en brandmeldinstallaties. Reageer dan op deze vacature voor Projectleider Werktuigbouwkundige Installaties. 
Alle vacatures

Over

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat 15 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche.
We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures. Wij bedienen ongeveer 180 klanten, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit installatiebedrijven en enkele productleveranciers/ontwikkelaars.

Lees meer

Privacy
HRM@WORK gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Wij bewaren uitsluitend informatie die nodig is ten behoeve van personeelsbemiddeling. We doen ons best om alle persoonsgegevens adequaat te beschermen. Klik hier voor het volledige privacy beleid.

 

Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.