NL EN FR
Nieuw item

Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek

HRG06193

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een elektrotechnisch installatiebedrijf met twee vestigingen. Vanuit de hoofdvestiging worden datacenters, commercieel vastgoed en horeca/retail ketens voorzien van elektrotechnische installaties zoals licht, kracht, data, inbraak, CCTV, brandmeld en toegangscontrole. De tweede vestiging in de regio Harderwijk/Ede is gespecialiseerd in industriële automatisering, PLC techniek en procesautomatisering voor productiebedrijven zoals spuitgieterijen, logistieke bedrijven en kippenslachterijen.

HRM@WORK heeft de opdracht een Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek te werven voor de tweede vestiging in de regio Harderwijk/Ede.

Functie omschrijving

Als Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek kom de informatie, op basis waarvan jij een kostprijs maakt, van verschillende bronnen. Dit kan zijn één van de drie Projectleiders, een bestek, de Directeur of rechtstreeks van een klant die jou graag zelf wil spreken. Indien nodig ga je zelf naar een aanwijzing om de details tot je te nemen.
Je gaat voor resultaat en door je drive en betrokkenheid zorg je voor waardevolle calculaties die opvallen door creativiteit, scherpte en volledigheid. De bijbehorende offerte is klantgericht en ‘down to earth’ en in voor een klant begrijpelijke taal. Indien nodig licht je de inhoud van de offerte toe aan de opdrachtgever en pas je dingen aan waar nodig en uiteraard in overleg met de Projectleider of directie. Na akkoord op een offerte zet je zaken in gang om de realisatie binnen de gestelde termijn mogelijk te maken. Je zorgt dat tekeningen correct en op tijd voor handen zijn, je bestelt materialen en materieel en zodra de uitvoering start geef je toelichting waar nodig aan de Chef-Monteur. Gedurende de realisatiefase ben je bereikbaar voor vragen.

Wij vragen

Voor de vacature Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek is het van belang dat jij je thuis voelt in een klein bedrijf met korte lijnen. De projecten hebben een omvang van €50 – 1MIO. Hieronder een korte opsomming van de functie eisen en wensen:
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding elektrotechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als 1e Elektromonteur of Werkvoorbereider Elektromonteur;
 • Je bent geboeid door techniek met toegevoegde waarde;
 • Je kan goed omgaan met meerdere opdrachten tegelijkertijd en deadlines;
 • Je bent gericht op het scoren van opdrachten met goede marges;
 • Je bent woonachtig in de regio Gouda - Utrecht.

Wij bieden

Als Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek krijg je de beschikking over een personenauto, welke je ook mag gebruiken voor privé kilometers, een laptop en smartphone. Je salaris ligt rond de € 3.500,- - € 4.000,- bruto per maand. De mogelijkheid bestaat om aandelen te verkrijgen.
De CAO Metaal en techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst waarin de volgende zaken zijn opgenomen:
 • Een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Werkgeversbijdrage pensioenvergoeding;
 • Studiekosten vergoeding;
 • De beschikking over een personenauto welke je ook privé mag gebruiken;
 • De beschikking over een laptop en smartphone.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Cost Engineer/Werkvoorbereider Elektrotechniek. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Lieu

regio Gouda - Utrecht

Date de publication

31.07.2020

Autres d├ętails
Autres offres d'emploi de cet organisme :
© Copyright 2020 HRM@WORK, All rights reserved.