NL EN FR
Nieuw item

Nieuwe vacature

HRG06079

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is ontwikkelaar van nieuwbouw woningprojecten in Nederland en Duitsland. Gemiddeld worden meer dan 5000 woningen per jaar ontwikkeld. Zowel laag als hoogbouw. Met 330 medewerkers verdeeld over een hoofdkantoor en 4 regiokantoren wordt dit gerealiseerd. Projectmanagers, Locatiemanagers en specialisten voor de diverse disciplines zorgen ervoor dat bouwprojecten worden ontwikkeld waardoor aannemers en installateurs de realisatiefase kunnen ingaan. De portefeuilles omvatten woningprojecten vanaf 15 eenheden tot grote appartementsgebouwen van meer dan 100 meter hoog. Sommige van deze projecten omvatten naast de woningen ook commerciële ruimten voor winkels, recreatie faciliteiten en kantoren. De afdeling Bouwzaken met 7 FTE en bestaande uit Kostendeskundigen en specialisten zorgen dat de specificaties en prijzen marktconform zijn en dat projecten kunnen worden aanbesteed. Op deze afdeling worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwkundige en technische vernieuwingen meegenomen in de plannen.

HRM@WORK heeft de opdracht om een Calculator Woninginstallaties te werven voor de afdeling Bouwzaken.

Functie omschrijving

Als Calculator Woninginstallaties heb je intern overleg met Kostendeskundigen Bouwkunde, Ontwikkelings- Locatie- en Projectmanagers en collega’s van Verkoop. Extern overleg heb je met medewerkers van installatiebedrijven en aannemersbedrijven. Je stelt gedetailleerde kostenramingen op geeft adviezen en ondersteunt bij vraagstukken over installatiekosten van nieuwe te bouwen projecten. Je geeft advies over ontwikkelingen in nieuwe elektrotechnische en werktuigbouwkunde installatietechnieken en de toepassing ervan.

Je kerntaken zijn als Calculator Woninginstallaties zijn:

 • Calculeren van woninginstallaties;
 • Adviseren en ondersteunen van collegae Kostendeskundigen, Ontwikkelings-, Locatie-, en Projectmanagers;
 • Up-to-date houden van het calculatiesysteem met juiste prijzen en specificaties van elektrotechnische, sanitaire en werktuigbouwkundige installatiecomponenten en materialen;
 • Het bijhouden van PVA en overleggen met de afdeling Verkoop voor o.a. het niveau van sanitaire installaties;
 • Onderhouden van contacten met leveranciers.

Wij vragen

Als Calculator Woninginstallaties wil je graag exact weten wat een elektrotechnisch, sanitaire of werktuigbouwkundige installatie en/of het installeren ervan kost. Zodat je in gesprek en onderhandeling met een aannemer of installateur op basis van concrete feiten een voorstel of prijs kan weerleggen. Naast dat dit je aanspreekt en jij jezelf erin herkent voldoe je ook aan onderstaande functie eisen:
 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
 • Je bent in bezit van aanvullende vakgerichte certificaten zoals calculeren, vloerverwarming en andere afgifte systemen en/of TVVL Sanitaire installaties;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Calculator bij een installatiebedrijf met specialisatie woningbouw;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.

Wij bieden

Als Calculator Woninginstallaties ontvang je een salaris dat ligt tussen € 2.600,- en € 3.726,-afhankelijk van je genoten opleidingen/cursussen, senioriteit en kennis. Het bedrijf heeft een eigen CAO waarin de volgende zaken zijn opgenomen:
 • 40-urige werkweek, een 32-urige werkweek is ook mogelijk;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een persoonlijke keuze om budget van 12,5% van het jaarsalaris, bestaande uit een geld- (5,96%) en tijd (6,54% of 17 dagen extra) gerelateerd gedeelte;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een variabele beloning afhankelijk van persoonlijke en bedrijfsresultaten;
 • Een OV jaarkaart met de mogelijkheid deze te upgraden naar 1e klas;
 • Pensioenregeling waarbij de werknemer 5% bijdraagt en de werkgever 31%.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Calculator Woninginstallaties. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Lieu

Amsterdam

Date de publication

01.11.2019

Autres d├ętails
© Copyright 2019 HRM@WORK, All rights reserved.