NL EN FR
Nieuw item

Nieuwe vacature

HRG06093

Bedrijfsprofiel

Dit familiebedrijf in de installatietechniek is gespecialiseerd in het transformeren van anders soortige panden naar woningen en renoveren van bestaande woningen. Haar medewerkers zijn hierop getraind en opgeleid.
Haar opdrachtgevers zijn aannemers, woningbouwverenigingen, commercieel vastgoed beheerders en projectontwikkelaars. Kenmerken van dit familiebedrijf zijn; horizontale organisatie, hard werken, goede beloning en transparant management. Ook verzorgt dit bedrijf de verduurzaming van woongebouwen door de CV ketel in de technische ruimte van een appartementsgebouw te vervangen door een elektrisch of gasverbrandingsmotor aangedreven warmtepomp.

HRM@WORK heeft de opdracht een Projectleider Elektrotechniek Duurzaam te werven.

Functie omschrijving

Als Projectleider Elektrotechniek Duurzaam werk je mee om de afdeling energietransitie/duurzaam verder uit te bouwen. De vraag van haar opdrachtgevers, veelal grotere VVE’s en woningcorporaties, om hun installaties van het gas af te halen neemt toe. Daardoor moeten naast de werktuigbouwkundige installaties zoals WTW, warmtepompen ook de besturing en elektrische voorzieningen (krachtstroom) worden aangepast. Als elektrotechnisch specialist bekend met besturingstechniek (Priva, Webeasy, Johnson Controls, etc.) lever je een significante bijdrage aan de realisatie van deze belangrijke projecten. Je neemt werkzaamheden op, je maakt calculaties, bestelt materialen, maakt werkinstructies, zorgt voor een adequate planning en begeleidt de uitvoering. Kortom, een veelzijdige functies met veel afwisseling en diversiteit.

Wij vragen

Als Projectleider Elektrotechniek Duurzaam herken jij jezelf in onderstaande functie eisen en wensen:
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding Elektrotechniek;
 • Je hebt ervaring als Werkvoorbereider Elektrotechniek of Regeltechniek en wilt graag de volgende stap maken naar Projectleider;
 • Je hebt diverse vakgerichte cursussen gevolgd zoals NEN 1010, NEN 3140 en/of MRK-A;
 • Je bent gemotiveerd om woongebouwen te verduurzamen;
 • Je bent besluitvaardig, je laat zaken niet aan toeval over en zorgt voor een ‘clean desk’ werkomgeving;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam - Haarlem.

Wij bieden

Als Projectleider Elektrotechniek Duurzaam zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Een representatieve personenauto, laptop, iPad en smartphone worden je door het bedrijf ter beschikking gesteld. Het bedrijf is aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek. De volgende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing:
 • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 4.000,- en € 5.000,-;
 • Een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • De helft van je pensioenpremie wordt vergoed door de werkgever;
 • Een winstafhankelijke 13e maand.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Projectleider Elektrotechniek Duurzaam. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Lieu

Regio Amsterdam

Date de publication

21.04.2020

Autres d├ętails
© Copyright 2020 HRM@WORK, All rights reserved.