NL EN FR
Nieuw item

Projectleider WT - Kortlopende Projecten

HRG05311

Bedrijfsprofiel

In de kleine en middelgrote utiliteit zijn voortdurend uitdagingen aangaande het binnenklimaat. Dit bedrijf is specialist in het zorgen voor een optimaal comfort. Zij houdt rekening met de toegevoegde waarde voor zowel de gebouweigenaar als de gebruikers en beheerders. Met een hoge betrokkenheid, een no-nonsense benadering en vakkennis verkrijgt zij opdrachten. Kernwaarden die haar werkwijze, gedrag en houding benaderen zijn vertrouwen, respect en werkplezier. Haar opdrachtgevers zijn commercieel vastgoed beheerders en vastgoed eigenaren, (semi) overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen. Zij werkt met Syntess als automatiseringssysteem waar alle processen in de front en backoffice zijn geïntegreerd.

HRM@WORK heeft de opdracht een Projectleider WT - Kortlopende Projecten te werven.

Functie omschrijving

In deze verantwoordelijke spilfunctie wordt in hoofdlijnen het volgende van de Projectleider WT - Kortlopende Projecten verwacht:

1. Leiden van je projectteam
Het geven van duidelijkheid over je werkwijze en het aangeven van prioriteiten geeft rust en focus. De mensfactor heeft jouw aandacht. De samenstelling van het team hangt samen met het type project, maar bestaat over het algemeen uit een ontwerptechnicus, een calculator, een werkvoorbereider en een tekenaar.

De projecten hebben een wisselende omvang tussen € 10K - 700K. De doorlooptijd is relatief kort, wat maakt dat zowel de voorbereiding als de uitvoering in één keer goed moet. Je stuurt de processen aan en stuurt op output, hoofdlijnen en financiën.

2. Kwaliteit en regelgeving bewaken
Je bent betrokken bij het technisch ontwerp en de kwaliteit van het werk. Je houdt rekening met montagetechnieken en ook innovaties op dit gebied. Je woont vergaderingen bij en bewaakt de afspraken. Als projectleider initieer jij zaken die in het belang zijn van de afspraken die jij met de klant hebt gemaakt.

3. Relatiebeheer & klantcontact
Je neemt geen zetel op de stoel van de klant maar luistert, adviseert en gaat voor de opdracht. Je bent voortvarend, direct en concreet. De klant wil daarnaast ontzorgd worden en verwacht een goede service en een proactieve betrokkenheid. Je informeert de klant proactief en biedt mogelijke oplossingen en alternatieven.

Wij vragen

HRM@WORK werft een Projectleider WT - Kortlopende Projecten die omzet verantwoordelijk wil zijn voor werktuigbouwkundige projecten in de gebouwgebonden omgeving. Je herkent jezelf in onderstaande functie eisen en wensen:

 • Een afgeronde MBO Werktuigbouwkunde;
 • Een afgeronde MIT W1/W2 of AOG/APG installatietechnische opleiding;
 • 2 tot 3 jaar werkervaring als Projectleider of als Projectbegeleider Installatietechniek;
 • Je bent leergierig, enthousiast en gedreven;
 • Je woont in de regio Amsterdam.

Wij bieden

Een duidelijk gedefinieerde taak- en functie omschrijving met heldere bevoegdheden en verantwoordelijkheden en bij een financieel gezond bedrijf met een duidelijke visie. De directie is ondernemend en ambitieus. Je ontvangt als Projectleider WT - Kortlopende Projecten een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3.700,= en € 4.200,=.

De volgende zaken zijn van toepassing op je arbeidsovereenkomst:

 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar;
 • 13 ADV dagen per kalenderjaar;
 • 40 urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld;
 • 50% van je pensioenkosten worden vergoed door de werkgever.;
 • De beschikking over een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Projectleider WT - Kortlopende Projecten. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Lieu

regio Amsterdam

Date de publication

11.09.2020

Autres d├ętails
© Copyright 2020 HRM@WORK, All rights reserved.