Projectleider Installatietechniek

Apeldoorn - Veenendaal
Autres détails
Critères de matching
Regio
 • Gelderland
HRR07280

Bedrijfsprofiel

Deze totaalinstallateur is gespecialiseerd in de woningbouw en utiliteit. Realiseren van transformatie projecten waarbij utiliteitspanden worden omgebouwd tot woningen behoren regelmatig tot haar opdrachten. Daarnaast heeft zij hotelketens en lokale aannemers als opdrachtgevers. Het bedrijf telt 45 medewerkers met een redelijk gelijke verdeling over de disciplines elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties. De W afdeling ontwerpt en installeert systemen voor koelen, verwarmen en ventileren. Ook tapwater, riolering en sanitaire installaties behoren tot haar portfolio. De afdeling elektrotechniek heeft ook inbraak en brandmeld als specialisme naast licht, kracht data en telecom. Het bedrijf heeft de afgelopen 5 jaar een stevige groei doorgemaakt en heeft dat in 2020 bekroond met het betrekken van een nieuw en modern kantoor.

Vanwege de groei van het bedrijf heeft HRM@WORK de opdracht om een Projectleider Installatietechniek te werven en te selecteren.

Functie omschrijving

Als Projectleider Installatietechniek zal je samen met de Werkvoorbereider Installatietechniek en de Chef-Monteur projecten vanaf opdracht tot en met oplevering leiden en organiseren. Je bent voor de aan jou toegekende projecten verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, voortgang, kosten, kwaliteit, planning, risico’s en veiligheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële en organisatorische aspecten van de werktuigbouwkundige projecten. Door je nauwkeurigheid, open werkhouding en interesse in mensen en techniek ben je in staat om meerdere projecten met soepelheid te leiden. Je herkent wanneer er vertraging plaatsvindt in een project en je anticipeert tijdig. Je laat zaken niet aan toeval over, maar door jouw proactieve houding ben je stagnatie of afwijkingen zoveel mogelijk voor.

Wij vragen

Wij zien uit naar je sollicitatie voor Projectleider Installatietechniek wanneer je beschikt over onderstaande kennis, kunde en ervaring:
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
 • Je hebt 5 jaar werkervaring als Projectleider Installatietechniek in de woningbouw, utiliteit of retail;
 • Je hebt affiniteit met duurzame installaties zoals WTW, WKO, warmtepompen, etc.;
 • Je bent sterk gericht op het bieden van toegevoegde waarde, voor zowel je opdrachtgever als je werkgever;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en werkhouding;
 • Je bent planmatig en financieel goed in staat om een project binnen de kaders te organiseren;
 • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je bent woonachtig in de regio Maarn – Arnhem.

Wij bieden

Als Projectleider Installatietechniek kom je te werken in een professioneel bedrijf met een heldere strategie en uitdagende ambities. Onderdeel van de strategie is het bouwen van een cultuur, ondersteund door de juiste structuur, waarbij medewerkers graag en goed samenwerken. Afhankelijk van je zelfstandigheid, kennis en ervaring zal je salaris liggen tussen € 4.000,- en € 5.000,- bruto per maand. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing op je arbeidsovereenkomst waarin de volgende zaken zijn opgenomen:
 • Een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling conform de CAO;
 • Gunstige studiekostenregeling;
 • De beschikking over een personenauto, laptop en smartphone.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Projectleider Installatietechniek. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.