Almere
Autres détails
Critères de matching
Regio
  • Gelderland
  • Flevoland
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant
  • Groningen
  • Friesland

Servicespecialist Duurzame WKO-Systemen-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

HRR06925

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf levert de meest hoogwaardige warmtepompsystemen. Haar systemen zijn gemiddeld 10-15% energiezuiniger dan wat gemiddeld als ‘A’ –merk op de markt verkrijgbaar is. Door scherp te zijn op kleine én grote verbetermogelijkheden ontwikkelt zij systemen die de markt vóór zijn. Haar opdrachtgevers zijn eigenaren en/of beheerders van de grootste gebouwen in Nederland. Denk hierbij aan ministeries, hoofdkantoren van multinationals, ziekenhuizen en distributiecentra. Haar medewerkers werken vanuit eigen kracht. De directeur daagt zichzelf én medewerkers uit om géén compromissen te sluiten want alleen dan kan je excelleren. De klantvraag is altijd maatwerk! Om in de hoog concurrerende markt van nieuwe ontwikkelingen op energiebeheersing voor te blijven is intelligentie, excellentie, samenwerken, vrijheid en authenticiteit voorwaarde om succes te boeken. De serviceafdeling is groeiende. In de afgelopen 10 jaar zijn veel hoogwaardige WKO installaties geleverd die 20 jaar meegaan. Om deze installaties storingsvrij te houden zoekt zij specialisten die allround zijn in de installatietechniek. HRM@WORK heeft de opdracht een Servicespecialist Duurzame WKO Systemen te werven en te selecteren.

Functie omschrijving

Als Servicespecialist Duurzame WKO Systemen heb je de taak om je kennis en kunde, samen met je collegae in het land, te gebruiken om de hoogwaardige systemen storingsvrij te houden en te verbeteren. Daarom is ook een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid om mee te denken hoe de problemen op te lossen én voortaan te voorkomen. Tal van collegae hebben eerder met ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen substantiële verbeteringen aangebracht in het eindproduct. Dat betekent dat je als specialist niet alleen correctief bezig bent maar vooral preventief. Nog belangrijker, de kosten voor de klant dalen. Je bent resultaatgericht. Het gaat om het bieden van een oplossing.

Wij vragen

Voor een succesvolle invulling van de vacature Servicespecialist Duurzame WKO Systemen komen we graag met je in contact als je voldoet aan onderstaande functie eisen en wensen: - Een afgeronde opleiding Servicetechnicus bij Kenteq; - Kennis van koeltechniek, verwarmingstechniek, meet- & regeltechniek en luchtbehandeling; - In bezit van het diploma Kli-A, Stek, MRKA en/of KTA; - Je hebt 5 jaar werkervaring in de Industriële Koudetechniek als Servicetechnicus ; - Je wil graag dingen in één keer goed doen, respect voor je vakmanschap is essentieel voor je functioneren; - Je woont in het midden van Nederland.

Wij bieden

Een buitengewoon uitdagende baan als Servicespecialist Duurzame WKO Systemen! Waarin je wordt uitgedaagd nog verder te gaan, nog meer je eigen overtuiging in je werk te leggen, geen compromissen te sluiten om welke reden dan ook. Je maandsalaris ligt tussen de € 3.300,- en € 4.200,- bruto. Bovendien gelden de volgende arbeidsvoorwaarden: - Beschikking over een bedrijfswagen; - 24 vakantiedagen per kalenderjaar; - 13 ADV dagen per kalenderjaar; - 8% vakantiegeld; - 50% werkgeversbijdrage pensioenkosten; - Ruime mogelijkheden om opleiding en cursussen te volgen; - CAO Metaal en Techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Servicespecialist WKO-Systemen. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren, dit kan via de button. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.

Vacatures
Il n'y a pas de postes à pourvoir actuellement.