Operationeel manager vacature

Als u een baan zoekt als operationeel manager, dan vindt u bij ons uitgebreide aanbod de perfecte vacature. HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, is een werving- en selectiebureau dat bemiddelt in vaste banen binnen de elektro- en installatiebranche. Door het uitgebreide netwerk, kennis en jarenlange ervaring van de specialisten, vindt u binnen no-time een geschikte vacature. Ontdek de werkwijze van ons bedrijf en wie weet start u snel met uw droombaan!

Solliciteer als operationeel manager op uw perfecte vacature

Als u een vacature zoekt als operationeel manager, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse bedrijven en organisaties binnen heel Nederland. We kijken niet alleen naar uw diploma’s en kwalificaties, maar ook of de bedrijfscultuur, -strategie, doelstellingen en werkzaamheden bij u passen. Zo realiseren we perfecte matches tussen onze kandidaten en klanten met vacatures die variëren van engineers tot aan bedrijfsleiders. Bij ons profiteert u van een directe bereikbaarheid met de bedrijven binnen uw branche, professionele vertegenwoordiging en een uniek en divers aanbod aan vacatures. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden voor uw perfecte baan!

Wilt u meer weten over ons werving- en selectiebedrijf?

Wilt u solliciteren op een vacature als operationeel manager en van onze dienstverlening profiteren? Bekijk dan ons aanbod en solliciteer direct. Neem voor meer informatie over onze werkwijze contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl. Onze specialisten helpen u graag!

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon