test
test

MVO - Duurzame Ondernemer

De samenleving vraagt in toenemende mate om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor HRM@WORK betekent dit dat we bewust inhoud geven aan onze maatschappelijke rol, die leidt tot toegevoegde waarde voor ons bedrijf en voor de samenleving. Sinds de oprichting van HRM@WORK zijn de meeste bedrijfsprocessen gedigitaliseerd, zijn we een 0 ongelukken bedrijf en rijden we (ook) in elektrische auto’s. 
 

 

Vacatures
inArnhem
Als Projectleider Installatietechniek Utiliteit behaal je indrukwekkende en winstgevende resultaten bij de realisatie van werktuigbouwkundige utiliteitsprojecten met tevreden projectmedewerkers en opdrachtgevers. 
inLeiden
Als Hoofd Calculatie & Tenders krijg je energie van het out-of-the-box bedenken van gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties voor utiliteitspanden en samen met je team van Calculatoren projecten met toegevoegde waarde binnen te halen.
inZaltbommel
De Software Engineer GBS laat intelligente systemen samenwerken voor een aangenaam comfort en klimaatverblijven.
inZeist
Als Contractbeheerder Installatietechniek beheer je een portefeuille van contracten in alle facetten. Je hebt de verantwoording over de gemaakte afspraken van multidisciplinaire onderhoudscontracten met de nadruk op Installatietechniek. Reageer als dit je aanspreekt.
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.