test
test

Overname HRM@WORK door Proton Engineering

Wij hebben het genoegen u te informeren dat de bedrijfsactiviteiten van HRM@WORK zijn overgenomen door Proton Engineering, middels de overdracht van het aandelenpakket van Marcel Houwers aan hen. Proton Engineering is een gespecialiseerd technisch uitzend- en detacheringsbureau voor de elektro- en installatietechniek. Zij bestaat ruim 18 jaar en heeft veel ervaring, kennis en relaties in deze branche in het midden en zuiden van Nederland. De overname is een kansrijke strategische fit voor de beide bedrijven met een bredere dienstverlening voor u.

Concreet houdt dit in dat we naast de dienst werving en selectie voor vast personeel, óók uitzenden en detachering van flexibel personeel aanbieden. Proton Engineering levert voorbereidend en uitvoerend personeel, zoals werkvoorbereiders, elektro- en installatiemonteurs, onderhoud- en storingsmonteurs en servicetechnici.

Er zal blijken dat er door de samenwerking van de beide bedrijven meer synergie, daadkracht en slagvaardigheid ontstaat. Bovendien groeit het kandidatenaanbod, vacature portfolio en de geografische dekking.
Kortom: alle recruitment werkzaamheden in de elektro- en installatietechniek worden door ons verzorgd. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die we voor uw bedrijf kunnen uitvoeren of naar de vacatures die interessant voor u kunnen zijn, bel of mail ons gerust! Of neem een kijkje op https://www.proton-engineering.nl

Hans Glas blijft uw vertrouwde contactpersoon binnen HRM@WORK en Marcel Houwers gaat verder als zelfstandig zakelijk adviseur.

We vertrouwen erop u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Hans Glas & Marcel Houwers (HRM@WORK)
 &
Richard van Gils, Gerwald van Leenders en Jurriaan Korff (Proton Engineering)

Vacatures
inDen Haag
Als Senior Projectleider Multidisciplinair ben je mede verantwoordelijk voor het verduurzamen van de gebouwinstallaties als onderdeel van een grootschalige renovatie van de gebouwen van deze eindgebruiker/principaal. 
inAlkmaar
Als Projectleider Klantspecifiek Werk organiseer je klussen en kleine projecten van € 1-15K bij vaste relaties. 
inApeldoorn - Veenendaal
Ben je ambitieus en wil je als Projectleider Installatietechniek doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectmanager, dan is dit een bedrijf waar die mogelijkheid bestaat. 
inRotterdam
Als Technisch Adviseur Werktuigkundige Installaties ben je, samen met een aantal collegae, verantwoordelijk voor de technische staat van de installaties. 
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.