Nieuw item

Werving & Selectie Specialist

Bij werving en selectie bemiddelt HRM@WORK een kandidaat die rechtstreeks in dienst treedt bij de nieuwe werkgever. Samen met het bedrijf maakt u afspraken met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden en het sluiten van de overeenkomst. In uitzonderlijke gevallen kiest het bedrijf om een kandidaat in te lenen via HRM@WORK. In dat geval detacheren we voor een afgesproken periode met de intentie tot een opvolgend dienstverband bij het bedrijf. Dit noemen we deta-vast.

Ons werk bestaat voor 95% uit werving en selectie en 5% deta-vast. Werving en selectie doen we vanuit een welbewuste visie: bedrijven en werknemers verbinden zich aan elkaar. Hierdoor gaan het bedrijf en de werknemer een duurzame relatie met elkaar aan.

Werving en selectie biedt:

  • Een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf;
  • Meer stabiliteit en zekerheid;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De CAO Metaal en Techniek is van toepassing op uw dienstverband met de bijbehorende regelingen.


 

Vacatures
inRandstad
Als Manager Meet- & Regeltechniek leid je de afdeling naar eigen inzicht en je organiseert de tactische en operationele activiteiten ten behoeve van in opdracht genomen projecten. 
inSliedrecht
Als Ontwerper/Calculator Elektrotechniek werk je bestekken en bouwteam aanvragen uit tot een ontwerp, kostprijs en bijbehorende informatieve offerte.   
inBodegraven
Ben je gemotiveerd om ziekenhuizen en hun cliënten te voorzien van de beste luchtkwaliteit en comfort tijdens operaties, opnames in de IC en opvolgende zorg. Lees dan verder!
inZaltbommel
De Software Engineer GBS laat intelligente systemen samenwerken voor een aangenaam comfort en klimaatverblijven.
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.