Nieuw item

Werving & Selectie Specialist

Bij werving en selectie bemiddelt HRM@WORK een kandidaat die rechtstreeks in dienst treedt bij de nieuwe werkgever. Samen met het bedrijf worden er afspraken gemaakt met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden en het sluiten van de overeenkomst. 

Werving en selectie doen we vanuit een welbewuste visie: bedrijven en werknemers verbinden zich aan elkaar. Hierdoor gaan het bedrijf en de werknemer een duurzame relatie met elkaar aan.

Werving en selectie biedt:

  • Een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf;
  • Meer stabiliteit en zekerheid;
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De CAO Metaal en Techniek is van toepassing op uw dienstverband met de bijbehorende regelingen;
  • Eerlijk advies over carriëremogelijkheden;
  • Kennis delen over de arbeidsmarkt.
 

 

 

Vacatures
inBodegraven
Ben je gemotiveerd om ziekenhuizen en hun cliënten te voorzien van de beste luchtkwaliteit en comfort tijdens operaties, opnames in de IC en opvolgende zorg. Lees dan verder!
inUtrecht
Als Projectleider Installatietechniek Retail word je gemotiveerd door de dynamiek van kortlopende projecten met duidelijke deadlines. Reageer als deze vacature je aanspreekt. 
inAmsterdam
Als Cost Engineer Werktuigbouwkundige Installaties verzorg je de pre-engineering op hoofdlijnen ten einde een gefundeerde kostprijs te maken en een scherpe projectprijs te kunnen offreren.
inDen Haag - Alphen aan den Rijn
Als Field Service Engineer Klimaat/Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor kleine en grote aanpassingen aan de technische automatisering van de klimaatinstallaties. 
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.