NL EN FR
Nieuw item

Calculator WT - Woonprojecten

HRG06020

Company profile

Dit werktuigbouwkundige en sanitair installatiebedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw woonprojecten. Een enkele keer nemen zij projecten aan voor de transformatie van een utiliteitspand naar appartementen. Het bedrijf telt 105 FTE met twee vestigingen in de regio Gorinchem en Eindhoven. Haar opdrachtgevers zijn ontwikkelende aannemers en een overgroot deel van de opdrachten worden in bouwteam verkregen. Veel voorbereidend werk wordt in de prefab werkplaats gedaan waar 7 Monteurs volcontinu werken. De calculatieafdeling telt 4 FTE met twee specialisten voornamelijk voor sanitaire installaties en twee voor klimaattechniek. Zij realiseert jaarlijks de installaties in 2500 nieuwbouw woningen. De tekenafdeling telt 9 Tekenaars waarvan er 5 in het buitenland werkzaam zijn voor de Nederlandse vestigingen.

HRM@WORK heeft de opdracht een Calculator WT – Woonprojecten te werven ter uitbreiding van het calculatieteam.

Job description

Als Calculator WT – Woonprojecten bepaal je de kostprijs van de werktuigbouwkundige systemen van nieuwbouw woonprojecten. De systemen betreffen ventilatie-, verwarming-, koel- en sanitaire installaties. Eén van je collega´s is Adviseur en bespreekt de klantvraag op inhoud en komt terug met de nodige specificaties. Deze specificaties betreffen een offertebrief, een bestek, bouwkundige onderlegger met opmerkingen en/of vastgelegde ontwerpeisen. Jouw werkzaamheden omvatten het uitvragen van specifieke appendages en materialen bij leveranciers en samen met de uren bepaal je een conceptbegroting. Deze bespreek je met collegae waarna de bedrijfsleiding de definitieve prijs vaststelt.
Je hebt een belangrijk rol in het overdragen van informatie vanuit het calculatieproces naar de uitvoering na opdracht. Ook het controleren van elkaars calculaties binnen het team behoort tot je taken.

Afhankelijk van je ambitie, kennis en kunde bestaat de mogelijkheid om de rol van Adviseur binnen het calculatieteam over enkele jaren over te nemen.

Requirements

Wij komen graag met je in contact voor de vacature Calculator WT – Woonprojecten wanneer jij je herkent in onderstaande functie eisen en wensen:
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding installatietechniek, werktuigbouwkunde of HBO technische bedrijfskunde;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als Cost Engineer, Sales Engineer of Proposal Engineer;
 • Je bent bekend met de ISSO normen en bouwbesluit, dit is een pré;
 • Je bent ambitieus en wilt je ontwikkelen richting Adviseur, dit is een pré;
 • Je hebt sterke affiniteit met financiën en kosten;
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht – Eindhoven.

Benefits

Als Calculator WT – Woonprojecten wordt je een salaris geboden dat ligt tussen € 3.750,- en € 4.000,- bruto per maand. Afhankelijk van je persoonlijke wensen is het mogelijk dat de werkgever een personenauto beschikbaar stelt. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing op je arbeidsovereenkomst waarin de volgende zaken zijn opgenomen:
 • 40-urige werkweek;
 • 13 ADV dagen;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Werkgeversbijdrage Pensioenpremie;
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve werknemersverzekeringen.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Calculator WT - Woonprojecten. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Location

Regio Utrecht - Drechtsteden

Publication date

31.07.2020

Other details
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.