NL EN FR
Nieuw item

Nieuwe vacature

HRG06022

Company profile

Dit installatiebedrijf richt zich op sanitaire en werktuigbouwkundige installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in voornamelijk woningbouw.. Haar opdrachtgevers zijn bouwkundig aannemers en de projecten variëren in omvang van ca. 4 woningen met individuele installaties tot 200 appartementen met collectieve installaties. De afdeling Projecten is verantwoordelijk voor 2/3 van de omzet. De overige omzet is afkomstig van mutatieonderhoudscontracten bij woningbouwverenigingen en corporaties in de regio Amsterdam – Amersfoort – Utrecht. Het bedrijf beschikt over een eigen afdeling Prefab De afdeling Engineering verzorgt ontwerpen en tekeningen voor de projecten. De afdeling Calculatie houdt zich, naast de dagelijkse calculatiewerkzaamheden, tevens samen met de afdeling Engineering bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en technieken, alsmede het adviseren van opdrachtgevers. Haar waarden zijn klantgericht, innoveren, samenwerking en betrokkenheid.

Vanwege de gekozen strategie van de directie om zich te richten op kwaliteit, innovatie en duurzame relaties in combinatie met een groeiende orderportefeuille, heeft HRM@WORK de opdracht een Senior Cost Engineer te werven.

Job description

Als Senior Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en opstellen van een kostprijsbegroting voor gebouwgebonden installaties in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de woningbouw en kleine utiliteit. Je adviseert de directie omtrent markt- en prijsontwikkelingen en bezoekt samen de directie opdrachtgevers in o.a. afrondingsgesprekken. Je bent scherp op de kwaliteit van aanvragen, waarbij je rekening houdt met belangrijke criteria zoals kans van slagen, risico’s en mogelijke kansen. Door je scherpte, kennis van techniek, alsook je commerciële vaardigheden, weet jij de wensen van de klant te vertalen naar een scherpe aanbieding. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij het maken van meer- en minderwerken. De wijzigingen in gecalculeerde kostprijs ten opzichte van de gerealiseerde kostprijs verwerk je in het systeem en doe je je voordeel mee. Je weet als geen ander ruimte te creëren door een solide argumentatie, efficiënte werkwijze en behoud van overzicht.

Door de groei van de organisatie is de verwachting dat er binnen afzienbare tijd een collega wordt toegevoegd. Jij zult dan leiding geven aan deze nieuwe en groeiende afdeling Calculatie.

Requirements

Wanneer jij je herkent in deze vacature voor Senior Cost Engineer, zien wij je reactie met belangstelling tegemoet.
 • Je hebt een afgeronde MIT-W of HIT-W opleiding;
 • Je hebt enige jaren werkervaring als Engineer of Calculator van woningbouw- of kleinschalige utiliteitsprojecten;
 • Je hebt de wens om mee te bouwen aan de groei van een ambitieus MKB installatiebedrijf;
 • Je bent gedreven om projecten met een zo hoog mogelijk rendement te realiseren door scherp te zijn op de combinatie techniek, organisatie en financiën;
 • Je hebt kennis van het bouwbesluit, NEN en ISSO normen;
 • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort.

Benefits

Als Senior Cost Engineer wordt je een salaris geboden dat ligt tussen € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand. Afhankelijk van je persoonlijke wensen is het mogelijk dat de werkgever een personenauto beschikbaar stelt. De CAO Technisch Installatiebedrijf is van toepassing op je arbeidsovereenkomst waarin de volgende zaken zijn opgenomen:
 • 40-urige werkweek;
 • 13 ADV dagen;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Werkgeversbijdrage pensioenpremie;
 • Prettige werksfeer met leuke collega’s;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Senior Cost Engineer. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Location

Regio Amersfoort

Publication date

21.04.2020

Other details
© Copyright 2020 HRM@WORK, All rights reserved.