Servicetechnicus HVAC-Regeltechniek

Amsterdam
Other details
Match criteria
Region
 • Noord-Holland
 • Utrecht
 • Flevoland
HRG07667

Company profile

Klomp Technisch Beheer heeft ongeveer 200 ketelhuizen in de regio Amsterdam en omgeving in beheer. Deze bevinden zich in een grote diversiteit van gebouwen. We noemen er een paar; scholen, VVE’s, staalconstructiebedrijven, distributiecentra, bakkerijen, datacenters en betoncentrales. De technieken waar de opdrachtgever voor verantwoordelijk is betreffen tapwater, luchtbehandeling, verwarming, koeling en de bijbehorende gebouwautomatisering en regeltechniek. Veelal betreft het Priva maar ook Webeasy en Siemens regelsystemen hebben ze onder contract.

Filosofie van dit bedrijf is om goed onderhoud te plegen. Door deze aanpak is de hoeveelheid storingen relatief klein en mede daardoor zijn klanten loyaal. Deze loyaliteit vertaalt zich in positieve mond-op-mond reclame waardoor ook nieuwe opdrachtgevers graag aankloppen.

Vanwege de groei van de serviceafdeling heeft HRM@WORK de opdracht om een zelfstandige en goed opgeleide Servicetechnicus HVAC-Regeltechniek te werven.

Job description

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Dit motto is van toepassing op je mogelijk toekomstige collegae Servicetechnici en Servicemonteurs. Kennis delen, samenwerken, elkaar helpen, informatie delen zijn zeker van toepassing. Daarnaast is geen dag hetzelfde; afwisseling en diversiteit zijn aan de orde van de dag.
Daarnaast wordt het echt gewaardeerd wanneer je ideeën inbrengt. Deze worden serieus genomen en uitgewerkt in concrete plannen of aanpassing van procedures. De servicemanager waardeert het ook wanneer je tijd neemt voor de opdrachtgever om dingen uit te leggen en vragen te stellen. Natuurlijk is er weleens druk op de planning omdat er een onverwachte storing binnenkomt en weet je prioriteiten te stellen. Jij bent de ambassadeur van het bedrijf bij de opdrachtgever. Niet alleen door een storing goed op te lossen maar vooral ook door de klant/opdrachtgever goed te informeren. Kortom, je hebt interesse in techniek én mensen.

Voor de aankomende en/of doorgewinterde Servicetechnicus HVAC-Regeltechniek is dit echt een hele leuke omgeving om in te werken.

Requirements

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Of je hebt meerdere vakgerichte opleidingen zoals Assistent Installatiemonteur, Onderhoudsmonteur, Servicemonteur, Servicetechnicus, PO Scope 1,2, etc, MRK-A, MRK-B, KLI-A, KTB, Warmtepompen, Elektrisch schakelen, F-Gassen of Storingen verhelpen;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als Servicemonteur en/of Servicetechnicus;
 • Je bent woonachtig in een straal van 40 km rondom Amsterdam.

Benefits

 • Een superleuke omgeving voor een ambitieuze en leergierige Servicetechnicus!
 • Uiteraard is het salaris goed; dat ligt tussen € 4.000,- en € 4.500,- bruto per maand.
 • Vakantiedagen, ADV dagen, vakantiegeld, pensioen en overige primaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.
 • Bijzondere wensen m.b.t. arbeidstijd en dergelijke zijn altijd bespreekbaar. Ook parttime werken, 32 of 36-urige werkweken komen ook op de Serviceafdeling voor.
 • Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfswagen, meestal een VW-Transporter met het nodige gereedschap en grijpvoorraad. Daarnaast krijg je de beschikking over een tablet/PDA en smartphone.

Solliciteer

HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt Klomp Technisch Beheer bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande Servicetechnicus HVAC-Regeltechniek. Wij doen dat door het werving- en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.