Vacature projectleider elektrotechniek

Wilt u aan de slag gaan als projectleider in de elektrotechniek in regio Zuid-Holland? Dan kan het vinden van een geschikt bedrijf en functie soms erg lastig zijn. Het is vaak moeilijk om een goed overzicht te krijgen van vacatures in uw regio en vakgebied. Bij HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, richten we ons specifiek op werving en selectie binnen de elektro- en installatiebranche. Voor een uitgebreid vacatureaanbod binnen deze sector schakelt u daarom onze specialisten die u helpen aan een baan die perfect bij u past.

Vind snel uw geschikte vacature als projectleider in de elektrotechniek in regio Zuid-Holland

HRM@WORK realiseert al jarenlang perfecte matches tussen kandidaten en bedrijven. Door ons uitgebreide wervingsproces weten we onze kandidaten te verbinden aan een organisatie die goed bij elkaar passen in functies die uiteenlopen van projectleiders in de installatietechniek tot aan klimaattechnici. Voor een geschikte vacature als projectleider binnen de elektrotechniek in Zuid-Holland bekijkt u eerst ons unieke aanbod met unieke vacatureteksten. Daarna stuurt u uw cv en motivatiebrief naar ons op en gaat u bij ons op gesprek om te kijken of uw opleidingsniveau, ambitie en persoonlijkheid goed op de functie aansluiten. Op basis van dit gesprek stellen we voor u een profiel op, waarmee het bedrijf bepaalt of u een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangt. Als uw profiel perfect past bij de vacature, dan start u binnenkort misschien wel als projectleider in de elektrotechniek bij uw gewenste bedrijf in Zuid-Holland.

Bekijk onze vacatures en verstuur direct uw sollicitatie

Wilt u ook een geschikte vacature vinden voor de functie van projectleider in de elektrotechniek in Zuid-Holland? Bekijk dan snel ons unieke vacatureaanbod en vind een bedrijf dat perfect bij u past. U verstuurt uw sollicitatie vervolgens eenvoudig online. Voor meer informatie over onze wervingsprocedure, neemt u contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara