Assistent projectleider vacature

Ben jij een organisatietalent en leid je projecten graag in goede banen? Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in het voorbereiden en uitvoeren van diverse projecten. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt van A tot Z. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wat jij gaat doen als assistent projectleider

Als assistent projectleider heb je een divers pakket aan werkzaamheden. Jouw taken zijn erop gericht om projecten in goede banen te leiden en de projectleider te assisteren. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bewaken van projectdoelstellingen zoals tijd, budget en kwaliteit. Maar ook de communicatie met verschillende stakeholders kan behoren tot jouw takenpakket. Wij hebben meerdere assistent projectleider vacatures openstaan in verschillende branches. Neem snel een kijkje op onze website, wie weet zit jouw droombaan als assistent projectleider er wel tussen!

Wie is HRM@WORK

Bij HRM@WORK hebben we een duidelijk doel: het creëren van een verbinding tussen werknemer en werkgever. We zijn ongeveer 180 bedrijven van dienst welke werkzaam zijn in de elektro- en installatiebranche. Dit doen we al ruim 17 jaar met veel passie en plezier. Onze ervaren specialisten weten een goede match te vinden tussen het bedrijf en kandidaat zodat allebei de partijen blij zijn!

Solliciteren op de vacature assistent projectleider

Zie jij jezelf al werken als assistent projectleider? Aarzel dan niet en solliciteer op een van onze vacatures. Er staan verschillende vacatures open die bij jouw wensen kunnen aansluiten. Wij bemiddelen je graag aan een leuk bedrijf waar jij direct bij in dienst kan. Solliciteer nu eenvoudig via onze website.

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara