Assistent projectleider vacature

Ben jij een organisatietalent en leid je projecten graag in goede banen? Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in het voorbereiden en uitvoeren van diverse projecten. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt van A tot Z. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wat jij gaat doen als assistent projectleider

Als assistent projectleider heb je een divers pakket aan werkzaamheden. Jouw taken zijn erop gericht om projecten in goede banen te leiden en de projectleider te assisteren. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bewaken van projectdoelstellingen zoals tijd, budget en kwaliteit. Maar ook de communicatie met verschillende stakeholders kan behoren tot jouw takenpakket. Wij hebben meerdere assistent projectleider vacatures openstaan in verschillende branches. Neem snel een kijkje op onze website, wie weet zit jouw droombaan als assistent projectleider er wel tussen!

Wie is HRM@WORK

Bij HRM@WORK hebben we een duidelijk doel: het creëren van een verbinding tussen werknemer en werkgever. We zijn ongeveer 180 bedrijven van dienst welke werkzaam zijn in de elektro- en installatiebranche. Dit doen we al ruim 17 jaar met veel passie en plezier. Onze ervaren specialisten weten een goede match te vinden tussen het bedrijf en kandidaat zodat allebei de partijen blij zijn!

Solliciteren op de vacature assistent projectleider

Zie jij jezelf al werken als assistent projectleider? Aarzel dan niet en solliciteer op een van onze vacatures. Er staan verschillende vacatures open die bij jouw wensen kunnen aansluiten. Wij bemiddelen je graag aan een leuk bedrijf waar jij direct bij in dienst kan. Solliciteer nu eenvoudig via onze website.

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon