Werkwijze - Werving en Selectie

Voor een goede dienstverlening is persoonlijke kennismaking van essentieel belang, voor zowel bedrijven als kandidaten.

Bij HRM@WORK gaan we uit van de klantvraag en bedrijven kiezen bewust voor een samenwerking met HRM@WORK. Wij hebben geen database met CV’s waar wij uit ‘putten’. Wij werven kandidaten die geschikt zijn voor de vacature en passen bij het bedrijf.

1. Bespreken vacature

We bespreken de vacature in detail met het bedrijf. Informatie over de strategie, doelstellingen, cultuur van het bedrijf en de werkzaamheden van de functie zijn van essentieel belang om optimaal te kunnen werven én selecteren.

2. Vacaturetekst

HRM@WORK schrijft een unieke vacaturetekst.

3. Akkoord vacaturetekst

We vragen het bedrijf om akkoord op de door ons geschreven
vacaturetekst. Hierna starten wij de werving.

4. Werving

Wij communiceren de vacature via meerdere vacature
websites en kandidaten solliciteren op de vacature.

5. Selectie

De selectie bestaat uit de beoordeling van de motivatiebrief en het CV. Daarna vindt een sollicitatiegesprek plaats. Hierbij informeren we je over de strategie, doelstellingen, cultuur van het bedrijf en de werkzaamheden van functie. Je informeert ons over jouw kennis, werkervaring en ambitie.

6. Voorstellen

Vervolgens stellen wij jouw profiel voor bij het bedrijf. Zij beoordeelt de mate van
geschiktheid en of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

7. Sollicitatiegesprek

HRM@WORK organiseert de afspraak voor een gesprek bij het bedrijf. Daarbij zijn wij niet aanwezig, maar we worden geïnformeerd over de gemaakte afspraken. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

8. Sluiten overeenkomst

Samen met jouw toekomstige werkgever maak je afspraken met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden en sluiten jullie de overeenkomst.