Vacatures sales en commercie

Wanneer je een commerciële of sales georiënteerde functie zoekt, dan ben je bij HRM@WORK aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een zeer divers aanbod aan vacatures aan, binnen alle branches en vakgebieden. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en beschikken over een breed netwerk van meer dan 180 verschillende bedrijven en wij hebben jarenlange ervaring als werving en selectie specialist. Of je nu op zoek bent naar een startersfunctie, een medior- of juist een seniorfunctie, een functie bij een grote of liever bij een kleine organisatie, bij HRM@WORK vind je altijd een vacature die aansluit bij jouw opleiding, carrièrewensen en persoonlijkheid. Ook binnen het vakgebied sales en commercie bieden wij dus een zeer divers aanbod aan vacatures aan: denk bijvoorbeeld aan functies als accountmanager/sales engineer of adviseur, maar ook als commercieel directeur. Kortom, wat jouw droombaan binnen de saleswereld ook is, je vindt deze baan via HRM@WORK.

Uitdagende commerciële functies die écht bij jou passen

Naast het aanbieden van een grote variëteit aan vacatures in uiteenlopende werkvelden, vinden wij bij HRM@WORK nog iets anders heel belangrijk en dat ben jij zelf. Jouw wensen en verwachtingen staan bij HRM@WORK hoog in het vaandel en deze punten willen wij dan ook graag duidelijk uiteengezet hebben, voordat wij jou aan een mogelijk interessante vacature kunnen koppelen. Kernpunten hierin zijn jouw ambities, dromen en toekomstplannen, maar ook jouw karakter en persoonlijkheid zijn voor ons van groot belang. Om een goede vacature match voor jou te kunnen vinden, stellen wij met alle informatie die wij van jou en over jou krijgen, een profiel op. Aan de hand van dit profiel krijgen wij een goed inzicht in wat jij voor persoon bent en wat jij belangrijk vindt in een baan en op deze manier kunnen wij op zoek gaan naar functies die hier zo optimaal mogelijk bij aansluiten!

Solliciteer direct op één van onze sales en/of commerciële vacatures!

Ben jij al tijden zonder succes op zoek naar jouw droombaan of is jouw interesse voor het vinden van een nieuwe functie juist net gewekt? Bekijk dan eens de vacatures die HRM@WORK op dit moment binnen jouw gewenste vakgebied aanbiedt. Ons vacatureaanbod is ontzettend breed, de kans is dus groot dat jij jouw ideale functieomschrijving hier ook tussen ziet staan. Is dit inderdaad het geval? Solliciteer dan direct, doormiddel van het opsturen van je CV en een motivatiebrief. Wil je nog niet meteen solliciteren, maar wil je graag eerst nog meer informatie over een bepaalde vacature of over HRM@WORK in het algemeen ontvangen? Dat kan natuurlijk ook, neem in dat geval gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon (079-3631610), per e-mail (info@hrmatwork.nl) of via het onderstaande contactformulier. HRM@WORK staat klaar om voor jou de perfecte functie te vinden!

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon