Deze baan leek niet wat Ryan zocht, maar past perfect

Categorieën: algemeen, personeel

‘Toekomstig directeur van een adviesbureau? Hoezo dit?’, dacht Ryan van Bethlehem over de vacature van Becks. ‘Manager beheer en onderhoud? Vreemd profiel’, zei men bij het bedrijf over Ryans CV. Maar Hans van HRM@WORK wist dat dit wel eens de perfecte match kon zijn… 


Ryan vertelt: “Vorig jaar ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik werkte als manager service en onderhoud bij een technisch bedrijf waar ik vaart wilde maken met de ambities van het bedrijf. Maar ik was vooral bezig met de waan van de dag en er was te weinig ruimte voor verandering. Dus maakte ik een afspraak met Hans. Hij vroeg door naar wie ik ben als professional én als mens.” 

Hoezo deze functie?

Uit dit gesprek bleek dat Ryan bedrijven verder wil brengen en niet bang is voor de verantwoordelijkheid en keuzes die daarbij horen: “Ik wil werken bij een bedrijf dat durft te veranderen en ruimte geeft.” Hans kwam  direct op ideeën. Hij stelde adviesbureau Becks voor, waar men op zoek was naar een manager die op den duur het stokje kon overnemen van de huidige directeur. Ryan: “Ik was verrast. ‘Hoezo dit?’, dacht ik. Maar: niet geschoten is altijd mis.”

"Iedereen heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid en zo kan een organisatie groeien."

Nieuwsgierig

Het kennismakingsgesprek met de directieleden leidde tot een uitgebreide en nieuwsgierige dialoog. Want ook de directieleden en de huidige directeur van Becks waren verrast door Ryan’s profiel. “In een aantal gesprekken hebben we de groeiambities van Becks besproken en mijn ambitie om strategie te ontwikkelen, met de blik gericht op de buitenwereld. Daarnaast heb ik met diverse teamleden kennisgemaakt en gekeken of er een klik was. Deze onderlinge klik is meer dan belangrijk, want de ambitie van Becks waarmaken, kan ik niet alleen doen; dat moeten we als team doen”, zegt Ryan.

Dé klik

Die klik tussen Ryan en Becks is er dubbel en dwars. Sinds 1 november is Ryan manager business development en in oktober volgt hij de directeur op. “Bij Becks kan ik me volop bezighouden met organisatieontwikkeling, klantenwerving en behoud van klanten. Dat is wat Becks nodig heeft en waar ik energie van krijg. Vakinhoud is belangrijk, die moet ik kunnen volgen, maar de echte inhoud ligt bij de specialistische adviseurs van Becks. Iedereen heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid en zo kan een organisatie groeien. Het bedrijf is bovendien een warm nest en de samenwerking met de directeuren van Sweegers en de Bruijn en Toets+Bouw is inspirerend”, vertelt Ryan.

Frisse kijk

Ryan is Hans dankbaar voor zijn frisse kijk en oprechte aandacht. “Hij heeft goed gezien wat ik kan en waar ik enthousiast van word. Hans zag wat ik zelf nog niet zag. Dit soort functies vind je bovendien niet op vacaturesites, daar heb je echt een goed netwerk voor nodig. Ik kan iedereen een gesprek met HRM@WORK aanbevelen. Ik ga in elk geval weer met een glimlach naar mijn werk en weer naar huis!”, besluit Ryan tevreden.

Neem contact op met Hans of Ruben via 0793631610

Over Becks

Adviesbureau Becks adviseert klanten bij het realiseren van een comfortabele, veilige en duurzame werk- en leefomgeving. Om dit te bereiken, ontwerpt Becks duurzame technische installaties en infrastructuur in en rond gebouwen. Becks richt zich vooral op de sport- en vrijetijdssector, denk aan een vakantiepark met zwemparadijs of een indoor ijsbaan. Daarnaast heeft Becks ervaring met onderwijspanden, kantoorverzamelgebouwen, distributiecentra, etc.

Om de hoge kwaliteit van alle ontwerpen te garanderen, zorgt Becks voor hoog opgeleid personeel met een ‘groen’ hart en oog voor praktische oplossingen. De integrale samenwerking met klanten levert steevast een duurzaam ontwerp op met een perfecte symbiose van bouwkundige, constructie technische en installatietechnische aspecten. Becks biedt ook aanvullende adviesdiensten aan, zoals projectleiding van A tot Z.     


 

Reageer

Auteur
HRM@WORK
Publicatie datum
21-9-2023 13:45
Deel dit artikel