Wij hebben zin in 2023: jou als professional adviseren over de volgende stap in je carrière en continu creatief meedenken met onze opdrachtgever!

Categorieën: algemeen

Bij HRM@WORK hebben we vorig jaar voor meer dan vijftig matches gezorgd tussen opdrachtgevers en professionals. We hebben 17 nieuwe opdrachtgevers erbij, waarvan veel op het gebied van duurzame energie. Ook in 2023 staan we klaar om MKB-bedrijven én startups te helpen aan de juiste professional voor de juiste functie. Denk aan Projectleiders, Werkvoorbereiders, Proposal Engineers, (Lead) Engineers, Contractmanagers en Operations Managers. Dat doen we met nieuwe partners en creatieve oplossingen.


Installatiebedrijven hebben te maken met flinke uitdagingen: stijgende prijzen van energie en bouwmaterialen, vertraging van projecten door de stikstofcrisis, schaars personeel en toenemende vraag naar personeel, zeker in de verduurzaming van woon- en utiliteitsgebouwen. 


2023 wordt voor de branche een uitdagend jaar, waarin we met elkaar out-of-the-box moeten denken om tot oplossingen te komen. Daar staat ons team gelukkig om bekend en dat blijven we doen. Wat ons werk zo leuk maakt is: aandacht geven aan iedere professional, continu creatief meedenken met opdrachtgevers en onze kennis en kennissen voor de branche laten werken. 


Ook 55+

Op de huidige arbeidsmarkt moet je proactief op mensen afstappen. Dat doen we dus ook, met open vizier. We zien bijvoorbeeld dat professionals van 55+ van grote waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Binnen deze leeftijdsgroep grijpen we dus kansen voor onze opdrachtgevers. Ook kijken we, samen met bedrijven, naar mogelijke matches met Engelssprekend personeel. 


Onderscheidende communicatie

Ook ‘gevonden worden’ is belangrijk voor bedrijven in deze arbeidsmarkt, dus zijn we als HRM@WORK zichtbaar op tal van (vacature)platforms, zoals Indeed en LinkedIn. We zien dat goede, wervende teksten en zorgvuldig gekozen beeldmateriaal waardevolle kandidaten opleveren. Daarom investeren we in onderscheidende communicatie.


Nieuw: assessments

Nieuw zijn onze assessments voor professionals die geïnteresseerd zijn in een leidinggevende functie, zoals Projectmanagers, Bedrijfsleiders en Directeuren. De assessments zorgen voor nóg betere matches tussen professionals en opdrachtgevers. We zetten alles op alles voor de juiste professional op de juiste plek.


Werving voor duurzame startups

Verder richten we ons dit jaar, naast onze trouwe opdrachtgevers, op startups op het gebied van duurzame energie. Denk aan opdrachtgevers die gebouwen verduurzamen, actief zijn op het gebied van zonne-energie, windenergie, energie uit waterstof en opslag van duurzame energie. Ook voor deze jonge bedrijven, met specifieke personeelsbehoeften, werven wij geschikte medewerkers. 


We gaan voor je aan de slag

Ook in 2023 kun je weer rekenen op ons team! Hans Glas en Ruben Niggebrugge gaan graag met je in gesprek. Zij hebben een scherp oog voor de vraag van bedrijven en de vaardigheden van professionals, zijn betrokken en denken buiten de kaders. Voor (Chef-) Monteurs kan je sinds november 2022 ook binnen de groep bij ons terecht; vraag dan naar Danny Schoorel van Proton Engineering West Nederland. Patrick Smagge en Shifanie Rodjan zorgen voor een uitstekende ondersteuning op het gebied van financiën, ICT en contact met (nieuwe) opdrachtgevers en kandidaten. Graag tot ziens in 2023!

Reageer

Auteur
HRM@WORK
Publicatie datum
16-1-2023 14:13
Deel dit artikel