Onze nieuwe collega stelt zich voor!

Categorieën: algemeen

Ik ben Ruben Niggebrugge en sinds 1 januari 2023 maak ik onderdeel uit van het HRM@WORK - Het bureau voor Elektro- & Installatietechniek team te Zoetermeer . Door het groeiende aantal opdrachten was er behoefte aan uitbreiding van het team. Zo ontstond er een mooie functie die ik maar al te graag invul.

Als Consultant Werving & Selectie ga ik op zoek naar geschikte kandidaten voor de openstaande vacatures bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Ik zal zowel gesprekken voeren met potentiële kandidaten als ook opdrachtgevers bezoeken.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit, waarna ik als Accountmanager binnen de bouwmaterialenhandel ben begonnen. Na dit enige jaren te hebben gedaan ben ik overgestapt naar een Sales Functie binnen de IT-sector. In deze functie als Accountmanager ‘Sales en Consultancy’ was het mijn taak om calculatie software binnen de aannemerij aan de man te brengen. Ervaringen binnen de ‘bouw sector’ die ik meeneem naar mijn nieuwe functie Consultant Werving & Selectie voor de elektro- en installatietechniek.

In mijn vrije tijd sport ik graag, zo kan je mij vrijwel dagelijks in de sportschool vinden of met vrienden in de padel-kooi.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als professional of zoek jij een professional die jouw team komt versterken in de installatie- of elektrotechniek?
Neem contact met mij op: 06-41290801 of ruben@hrmatwork.nl.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

 

Reageer

Auteur
HRM@WORK
Publicatie datum
11-1-2023 16:49
Deel dit artikel