Engineer vacature

Ben jij op zoek naar een baan als engineer binnen de elektrotechniek of installatiebranche? Wij hebben een divers aanbod aan vacatures als engineer openstaan. Vind jij het interessant om je bezig te houden met het lokaliseren en verhelpen van elektronische en mechanische storingen? Of haal je meer voldoening uit het schrijven en wijzigen van project software? Op onze website staan verschillende vacatures als engineer met uiteenlopende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Bekijk snel of er iets tussen zit wat past bij jouw wensen en eisen.

HRM@WORK zoekt de beste match voor jou

Bij HRM@WORK zetten we al 17 jaar ons beste beentje voor om succesvol te bemiddelen tussen bedrijven en potentiële kandidaten voor vacatures binnen de elektrotechniek en installatiebranche. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kijken naar zowel strategie, doelstellingen en cultuur om te kijken of een bedrijf bij jou past.

Onze werkwijze

HRM@WORK gaat gericht te werk. De klantvraag is het uitgangspunt, vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte kandidaat bij een vacature. Er is dan ook geen database met CV’s waar we uit kunnen putten. Dankzij onze werkwijze houden we een open blik bij het vinden van de juiste match.

Wil jij aan de slag als engineer?

Zie jij jezelf na het lezen van dit artikel wel werken als engineer bij een mooi bedrijf binnen de elektrotechniek of installatiebranche? Neem dan gauw een kijkje tussen onze openstaande vacatures en solliciteer direct! 

Wil je eerst meer weten over onze vacatures of heb je een algemene vraag voor onze specialisten? Wij helpen je graag verder! Neem gemakkelijk telefonisch contact met ons op via info@hrmatwork.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 079-3631610.

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara