Engineer vacature

Ben jij op zoek naar een baan als engineer binnen de elektrotechniek of installatiebranche? Wij hebben een divers aanbod aan vacatures als engineer openstaan. Vind jij het interessant om je bezig te houden met het lokaliseren en verhelpen van elektronische en mechanische storingen? Of haal je meer voldoening uit het schrijven en wijzigen van project software? Op onze website staan verschillende vacatures als engineer met uiteenlopende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Bekijk snel of er iets tussen zit wat past bij jouw wensen en eisen.

HRM@WORK zoekt de beste match voor jou

Bij HRM@WORK zetten we al 17 jaar ons beste beentje voor om succesvol te bemiddelen tussen bedrijven en potentiële kandidaten voor vacatures binnen de elektrotechniek en installatiebranche. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kijken naar zowel strategie, doelstellingen en cultuur om te kijken of een bedrijf bij jou past.

Onze werkwijze

HRM@WORK gaat gericht te werk. De klantvraag is het uitgangspunt, vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte kandidaat bij een vacature. Er is dan ook geen database met CV’s waar we uit kunnen putten. Dankzij onze werkwijze houden we een open blik bij het vinden van de juiste match.

Wil jij aan de slag als engineer?

Zie jij jezelf na het lezen van dit artikel wel werken als engineer bij een mooi bedrijf binnen de elektrotechniek of installatiebranche? Neem dan gauw een kijkje tussen onze openstaande vacatures en solliciteer direct! 

Wil je eerst meer weten over onze vacatures of heb je een algemene vraag voor onze specialisten? Wij helpen je graag verder! Neem gemakkelijk telefonisch contact met ons op via info@hrmatwork.nl. Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 079-3631610.

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon