Nieuw item

Over HRM@WORK

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat 15 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche.
We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures. Wij bedienen ongeveer 180 klanten, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit installatiebedrijven en enkele productleveranciers/ontwikkelaars.

Wij bemiddelen kandidaten die passen bij de vacature en bovendien aansluiten bij de strategie, doelstellingen en cultuur van de organisatie. Het functieniveau waarin wij bemiddelen begint bij MBO niveau 4. Kandidaten die solliciteren bieden wij diversiteit in vacatures, bereikbaarheid naar en vertegenwoordiging bij de bedrijven.

 

 

 

Vacatures
inBodegraven
Ben je gemotiveerd om ziekenhuizen en hun cliënten te voorzien van de beste luchtkwaliteit en comfort tijdens operaties, opnames in de IC en opvolgende zorg. Lees dan verder!
inEindhoven
Als Automation Engineer ben je binnen de technische dienst de specialist die  verantwoordelijk is voor het aanbrengen van structuur om de 100+ procesinstallaties te kunnen monitoren en te onderhouden. 
inLeiden
Als Werkvoorbereider Sanitaire Installaties draag je bij aan de resultaat van je projectteam. Lees verder en reageer als je interesse hebt.
inHoofddorp
Als Projectleider Service en Onderhoud WT ben je technisch, financieel en uitvoerend verantwoordelijk voor projecten van € 10K tot € 150K. 
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.