Vacature elektrotechniek

HRM@work is een werving -en selectiebureau in de elektro -en installatietechniek branche. Al ruim 17 jaar worden kandidaten gematched met de diverse vacatures die binnen dit uitdagende vakgebied actief zijn. De elektrotechniek vacatures zijn enorm divers. Zo werven wij werknemers voor functies zoals project engineer en accountmanager smart buildings. Maar ook directeursfuncties en consultants functies komen aan bod in ons vacatureoverzicht

 

Werken in de elektrotechniek

Ben je pas net actief op de arbeidsmarkt of ben je al een ervaren kracht op de werkvloer? Wij bieden voor iedere functie en elk niveau diverse elektrotechniek vacatures aan. Wil je bijvoorbeeld beginnen als werkvoorbereider zonnepanelen, projectmanager Solar of servicespecialist WKO-Systemen

Daarnaast bieden wij nog een verscheidenheid aan elektrotechniek vacatures aan. Ben je benieuwd naar de vacatures? Bekijk dan hier het vacature overzicht!

 

Waarom HRM@work

HRM@work is al jaren actief bezig om kandidaten te matchen met bedrijven om de beste onderlinge band te creëren. Ook voor de elektrotechniek branche zijn wij specialist op het gebied van werving -en selectie. Wij bedienen ruim 180 klanten. Het functieniveau begint bij ons vanaf MBO 4. De kandidaten krijgen daarnaast eerlijk advies over carrièremogelijkheden en de beste begeleiding in aanloop naar een nieuwe baan. 

 

Werkwijze

Voor het leveren van een goede dienst is persoonlijke kennismaking van groot belang. Dit is voor zowel bedrijven als voor klanten. Ben je benieuwd naar ons werving -en selectieprocedure en hoe dit precies in zijn werking gaat? Bekijk hier dan de werkwijze per fase! Via 8 fases wordt het werving -en selectieprocedure toegelicht aan de hand van een uitleg per fase. Op deze manier kom je tijdens het proces niet voor mogelijke verrassingen te staan. 


Klaar voor een stap in de elektrotechniek?

Ben jij enthousiast geworden en klaar om jezelf op te maken voor een stap in de elektrobranche? Bekijk onze diverse vacatures op het gebied van elektrotechniek. Voor vragen of opmerkingen kan je te allen tijde terecht op onze contactpagina. Hier behandelen we jouw vraag of opmerkingen zo snel en goed mogelijk. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. 

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon