Vacature elektrotechniek

HRM@work is een werving -en selectiebureau in de elektro -en installatietechniek branche. Al ruim 17 jaar worden kandidaten gematched met de diverse vacatures die binnen dit uitdagende vakgebied actief zijn. De elektrotechniek vacatures zijn enorm divers. Zo werven wij werknemers voor functies zoals project engineer en accountmanager smart buildings. Maar ook directeursfuncties en consultants functies komen aan bod in ons vacatureoverzicht

 

Werken in de elektrotechniek

Ben je pas net actief op de arbeidsmarkt of ben je al een ervaren kracht op de werkvloer? Wij bieden voor iedere functie en elk niveau diverse elektrotechniek vacatures aan. Wil je bijvoorbeeld beginnen als werkvoorbereider zonnepanelen, projectmanager Solar of servicespecialist WKO-Systemen

Daarnaast bieden wij nog een verscheidenheid aan elektrotechniek vacatures aan. Ben je benieuwd naar de vacatures? Bekijk dan hier het vacature overzicht!

 

Waarom HRM@work

HRM@work is al jaren actief bezig om kandidaten te matchen met bedrijven om de beste onderlinge band te creëren. Ook voor de elektrotechniek branche zijn wij specialist op het gebied van werving -en selectie. Wij bedienen ruim 180 klanten. Het functieniveau begint bij ons vanaf MBO 4. De kandidaten krijgen daarnaast eerlijk advies over carrièremogelijkheden en de beste begeleiding in aanloop naar een nieuwe baan. 

 

Werkwijze

Voor het leveren van een goede dienst is persoonlijke kennismaking van groot belang. Dit is voor zowel bedrijven als voor klanten. Ben je benieuwd naar ons werving -en selectieprocedure en hoe dit precies in zijn werking gaat? Bekijk hier dan de werkwijze per fase! Via 8 fases wordt het werving -en selectieprocedure toegelicht aan de hand van een uitleg per fase. Op deze manier kom je tijdens het proces niet voor mogelijke verrassingen te staan. 


Klaar voor een stap in de elektrotechniek?

Ben jij enthousiast geworden en klaar om jezelf op te maken voor een stap in de elektrobranche? Bekijk onze diverse vacatures op het gebied van elektrotechniek. Voor vragen of opmerkingen kan je te allen tijde terecht op onze contactpagina. Hier behandelen we jouw vraag of opmerkingen zo snel en goed mogelijk. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op. 

 

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara