Vacature projectmanager

Voel jij je geroepen om werkzaamheden te plannen, organiseren en begeleiden? Steek jij je handen graag uit de mouwen om diverse projecten tot een goed einde te laten verlopen? Als projectmanager ben je continu bezig om projecten in goede banen te laten leiden. Ben jij een echte aanpakker? Dan zijn onze projectmanager vacatures echt iets voor jou!

 

Wat zijn de werkzaamheden van een projectmanager?

Als projectmanager ben je samen met je team verantwoordelijk voor het opleveren van diverse projecten. Jij zorgt vanaf de start tot en met de daadwerkelijke oplevering van het project dat alles vlekkeloos verloopt. Ben jij benieuwd naar de diverse projectmanager vacatures? Bekijk hier de diverse projectmanager vacatures of neem contact op met onze specialisten. Wij vertellen je er graag meer over! 


Wie is HRM@work?

HRM@work is een werving -en selectiebureau en is bemiddelaar in vaste banen binnen de in de elektro -en installatiebranche. Wij bestaan al ruim 17 jaar en zijn een ervaren en gewaardeerde speler in de branche. Daarnaast bedienen wij +- 180 verschillende klanten en bemiddelen we kandidaten die passen bij de vacatures. Daarbij wordt de focus gelegd op de doelstellingen, strategie en cultuur van een organisatie. 


Onze werkwijze

HRM@work gaat uit van de klantvraag. Er worden enkel kandidaten gewerfd die passen bij het bedrijf en geschikt zijn voor de projectmanager vacatures. Op deze manier worden de beste samenwerkingen gecreëerd en willen bedrijven ook daadwerkelijk samenwerken met de specialisten van HRM@work. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan de diverse stappen die aan bod komen tijdens onze werkwijze!


Solliciteren op de projectmanager vacature

Ben jij de juiste persoon om elk project in goede banen te leiden? Twijfel dan niet en solliciteer op een van onze projectmanager vacatures via de website. Wij bieden een verscheidenheid aan vacatures aan die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wij behandelen persoonlijke gegevens zeer vertrouwelijk en zorgvuldig. Direct solliciteren? Dat gaat gemakkelijk via onze website. Toch nog vragen over de vacatures of vind je het fijn om eerst met het team van HRM@work te praten? Geen probleem, wij helpen je graag verder!

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon