Vacature werktuigbouwkunde

Wil jij aan de slag binnen de werktuigbouwkunde? Wie weet hebben wij dé vacature werktuigbouwkunde voor jou! 

Op onze site hebben we een gevarieerd aanbod vacatures voor in verschillende regio’s in de werktuigbouwkunde. Deze bevinden zich in:

  • Zuid-Holland

  • Gelderland

  • Utrecht

  • Noord-Holland

  • Flevoland

Ben jij expert waar wij naar op zoek zijn?

Binnen de werktuigbouwkunde is het belangrijk dat je flexibel bent en dat je in oplossingen denkt. Voor de verschillende functies vragen wij om werkvoorbereiders, project engineers en sales engineers die enthousiast worden van het werken aan verschillende projecten in de werktuigbouwkunde. Wij bieden vacatures die passen binnen de discipline werktuigbouwkunde, welke aansluiten bij jouw kennis, kunde en ambities. 

Bekijk onze vacatures

Is het scheiden van hoofd- en bijzaken en het proactief handelen en communiceren voor jou vanzelfsprekend? Word je blij van het adviseren van klanten en opdrachtgevers? Of begeleid je liever een team van projectleiders bij een service project of installatie? Neem dan eens een kijkje naar de verschillende vacatures op onze site. Het kan zomaar eens zijn dat je je droombaan vindt bij jou in de buurt, die kans wil je niet laten liggen. 

Binnen deze banen is het ook mogelijk om jezelf door te blijven ontwikkelen. Spreek daarom vooral je ambities uit! We helpen je graag deze te verwezenlijken.

Aan de slag!

Ben jij de expert op gebied van werktuigbouwkunde die wij zoeken en wil je de uitdaging met ons aangaan? We komen graag met je in contact.

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, of wil je dat wij met je meekijken in de zoektocht naar een nieuwe baan? Laat het ons dan ook weten! We kijken graag met je mee. 

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara