Vacature werktuigbouwkunde

Wil jij aan de slag binnen de werktuigbouwkunde? Wie weet hebben wij dé vacature werktuigbouwkunde voor jou! 

Op onze site hebben we een gevarieerd aanbod vacatures voor in verschillende regio’s in de werktuigbouwkunde. Deze bevinden zich in:

  • Zuid-Holland

  • Gelderland

  • Utrecht

  • Noord-Holland

  • Flevoland

Ben jij expert waar wij naar op zoek zijn?

Binnen de werktuigbouwkunde is het belangrijk dat je flexibel bent en dat je in oplossingen denkt. Voor de verschillende functies vragen wij om werkvoorbereiders, project engineers en sales engineers die enthousiast worden van het werken aan verschillende projecten in de werktuigbouwkunde. Wij bieden vacatures die passen binnen de discipline werktuigbouwkunde, welke aansluiten bij jouw kennis, kunde en ambities. 

Bekijk onze vacatures

Is het scheiden van hoofd- en bijzaken en het proactief handelen en communiceren voor jou vanzelfsprekend? Word je blij van het adviseren van klanten en opdrachtgevers? Of begeleid je liever een team van projectleiders bij een service project of installatie? Neem dan eens een kijkje naar de verschillende vacatures op onze site. Het kan zomaar eens zijn dat je je droombaan vindt bij jou in de buurt, die kans wil je niet laten liggen. 

Binnen deze banen is het ook mogelijk om jezelf door te blijven ontwikkelen. Spreek daarom vooral je ambities uit! We helpen je graag deze te verwezenlijken.

Aan de slag!

Ben jij de expert op gebied van werktuigbouwkunde die wij zoeken en wil je de uitdaging met ons aangaan? We komen graag met je in contact.

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben, of wil je dat wij met je meekijken in de zoektocht naar een nieuwe baan? Laat het ons dan ook weten! We kijken graag met je mee. 

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon