Vacature werkvoorbereider

Ben je op zoek naar een functie als werkvoorbereider? Bij ons vind je allerlei vacatures binnen verschillende disciplines. Bekijk welke vacature, in jouw regio, je aanspreekt en solliciteer direct. Gaat jouw hart sneller kloppen van het voorbereiden, realiseren en opleveren van bijvoorbeeld regeltechnische installaties? Wij hebben dé vacatures die aansluit bij jouw kennis, kunde en ambities!

Wat ga je doen als werkvoorbereider?

Voor de vacature werkvoorbereider zijn we op zoek naar mensen die onze projecten kan leiden. Je bent de spil in het bedrijf: staat klanten te woord, overlegt met collega’s en organiseert het werk voor de monteurs. Voor wie jij tevens het aanspreekpunt bent. Daarbij is er ruimte voor eigen inbreng en is er ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Je gaat met verschillende projecten te werk. Flexibiliteit is daarom een belangrijk aspect als werkvoorbereider. Daarbij zoeken we iemand met een organisatietalent, jij kan hoofd- van bijzaken scheiden en hebt gevoel voor verhoudingen. 

We hebben vacatures op gebied van de volgende disciplines:

  1. Installatietechniek 
  2. Klimaattechniek 
  3. Werktuigbouwkunde 
  4. Meet- en Regeltechniek 
  5. Elektrotechniek 
  6. Warmtepomp/WKO 
  7. Koeltechniek 
  8. Sanitaire Technieken 
  9. Ventilatietechniek
  10. Beveiligingstechniek

Wat kunnen wij je bieden? 

Ook niet onbelangrijk, wat kunnen wij jou bieden? Voor je werkzaamheden ontvang je een goed salaris en val je onder een passend CAO. En nog veel meer, de specifieke voorwaarden en overeenkomsten vind je onder de vacatures werkvoorbereider.

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Jeuken je handen al of heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons! We vertellen je graag meer over onze vacatures, zoals de vacature werkvoorbereider. 

Ben je er nog niet zeker van? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon