Executive Search

Voor opdrachtgevers

Passend leiderschap is cruciaal voor de continuïteit, ontwikkeling en toekomst van een bedrijf of bedrijfsonderdeel. Passend bij de fase van het bedrijf, doelstelling, strategie, visie en markt. De stakeholders, klanten, medewerkers en aandeelhouders hebben elk een uniek belang bij een goede invulling van top leiderschap. Zoek je bijvoorbeeld een niveau 4 of niveau 5 leider. Elementen zoals zelfdiscipline, aanpassingsvermogen, nieuwsgierigheid, behoefte aan competitie, omgaan met complexe vraagstukken en moed (omgaan met risico’s) komen daarbij aan bod.

HRM@WORK Executive Search begeleidt het bestuur, de DGA en/of aandeelhouders en eventueel andere betrokken stakeholders in het vinden van de geschikte kandidaat voor de in te vullen directie- of hoger management functie. Daarbij staat het bedrijfsbelang van onze opdrachtgever centraal.

Ons wervingsproces is doelgericht, overzichtelijk en to the point. We maken vooraf kennis en afspraken. Deze wordt bevestigd door een wervingsopdracht met heldere afspraken en een tijdslijn.

Voor kandidaten

Je bent beschikbaar voor-  of op zoek naar een passende baan als Directeur of in het Hoger Management. Jouw wensen met betrekking tot persoonlijke ambities, balans werk/privé en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor een succesvolle voortzetting van je carrière als professional. We maken graag kennis, eerst door een oriënterend telefoongesprek, om vervolgens in een persoonlijke ontmoeting te verkennen wat je wensen, verwachtingen en criteria zijn. En uiteraard ontdekken we graag samen wat je te bieden hebt in een nieuwe executive functie.

We zijn gecertificeerd in het afnemen van assessments en persoonlijke informatie wordt pas elders gedeeld na jouw uitdrukkelijke goedkeuring. Vertrouwelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt ook voor het opvolgen van referenten. Uitsluitend na je uitdrukkelijke verstrekking en goedkeuring zullen we deze benaderen.

We houden van duidelijkheid, eerlijkheid en korte lijnen; effectief en efficiënt.   

Neem contact op voor meer informatie