Installatietechniek vacatures

HRM@WORK is de werving -en selectiespecialist op het gebied van elektro -en installatietechniek. Wij bieden diverse vacatures aan op binnen dit vakgebied. Op dit moment hebben wij tientallen vacatures live staan waarin de focus is gelegd op installatietechniek. In de vacatures zijn er uiteraard verschillende functies die bekleed kunnen worden. Zo bieden wij onder andere vacatures als projectleider tot en met baliemanager aan. Ben je benieuwd naar de installatietechniek vacatures?

 

Wat houdt installatietechniek in?

De installatietechniek is een zeer breed vakgebied waarbij componenten worden samengesteld tot een uiteindelijk technisch en functioneel geheel. Bij installatietechniek komen enorm verschillende aspecten kijken. Het gaat hier niet alleen om het aanleggen van de installaties, maar bijvoorbeeld ook het onderhoud hiervan. Voor meerdere functies in deze branche bieden wij uitdagende functies aan. Bekijk direct of er iets voor jou bij zit!

 

Wie zijn wij?

Wij zorgen al ruim 17 jaar lang voor om de juiste kandidaten te matchen met de juiste bedrijven. Wij bedienen om en nabij 180 klanten, waarvan het merendeel hiervan werkzaam is in de installatiebranche. HRM@WORK bemiddelt in vaste banen in de elektro -en installatiebranche. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste kandidaten die passen bij de visie, strategie en cultuur binnen een bedrijf! Wij werken vanuit een duidelijke visie: bedrijven en werknemers verbinden zich met elkaar. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd dat er duurzame en langdurige relaties zullen ontstaan. 

 

Direct solliciteren?

Ben je al helemaal verkocht en kan je niet wachten om aan de slag te gaan in dit mooie vakgebied? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer direct! Voor eventuele vragen over installatietechniek vacatures of over iets anders, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara