Nieuw item

Werkwijze - Werving en Selectie

Voor een goede dienstverlening is persoonlijke kennismaking van essentieel belang, voor zowel bedrijven als kandidaten.

Bij HRM@WORK gaan we uit van de klantvraag en bedrijven kiezen bewust voor een samenwerking met HRM@WORK. Wij hebben geen database met CV’s waar wij uit ‘putten’. Wij werven kandidaten die geschikt zijn voor de vacature en passen bij het bedrijf.

1. We bespreken de vacature in detail met het bedrijf. Informatie over de strategie, doelstellingen, cultuur van het bedrijf en de werkzaamheden van de functie zijn van essentieel belang om optimaal te kunnen werven én selecteren.

2. HRM@WORK schrijft een unieke vacaturetekst.

3. We vragen het bedrijf om akkoord op de door ons geschreven vacaturetekst. Hierna starten wij de werving.

4. Wij communiceren de vacature via meerdere vacature websites en kandidaten solliciteren op de vacature.

5. De selectie bestaat uit de beoordeling van de motivatiebrief en het CV. Daarna vindt een sollicitatiegesprek plaats. Hierbij informeren we u over de strategie, doelstellingen, cultuur van het bedrijf en de werkzaamheden van functie. U informeert ons over uw kennis, werkervaring en ambitie.

6. Vervolgens stellen wij uw profiel voor bij het bedrijf. Zij beoordeelt de mate van geschiktheid en of u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

7. HRM@WORK organiseert de afspraak voor een gesprek bij het bedrijf. Daarbij zijn wij niet aanwezig, maar we worden geïnformeerd over de gemaakte afspraken. Een assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

8. Samen met uw toekomstige werkgever maakt u afspraken met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden en sluiten jullie de overeenkomst.

 

 

Vacatures
inUtrecht
Als Werkvoorbereider Ventilatietechniek draag je bij aan het leveren van schone lucht in nieuwe en vooral bestaande woningen.
inBodegraven
Ben je gemotiveerd om ziekenhuizen en hun cliënten te voorzien van de beste luchtkwaliteit en comfort tijdens operaties, opnames in de IC en opvolgende zorg. Lees dan verder!
inWoerden
Als Engineer R&D Technische Installaties, binnen dit familiebedrijf, ontwikkel je nieuwe producten die na jouw werk rechtstreeks de productie ingaan en vervolgens worden verkocht aan de groothandel en OEM klanten. 
inLeiden
Heb jij de ambitie om verder te groeien in je vak? Je bent als Projectengineer Koudetechniek verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en uitvoering van de werktuigbouwkundige kant van onze koeltechnische projecten. Innovatieve projecten die zich onderscheiden.
Alle vacatures
Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.