Vacature contractbeheerder klimaattechniek Zuid-Holland

Zoekt u al een tijdje naar een geschikte vacature om aan de slag te gaan als contractbeheerder in de klimaattechniek in regio Zuid-Holland? Dan moet u bij HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer zijn. Als professioneel werving- en selectiebureau helpen we u een baan te vinden die perfect bij u past. Met ruim 15 jaar ervaring, een uitgebreid netwerk en kennis over de elektro- en installatiebranche realiseren we perfecte matches tussen onze kandidaten en bedrijven. Ontdek ons uitgebreide vacatureaanbod en wie weet start u binnenkort wel met een nieuwe functie!

Ontdek een geschikte vacature als contractbeheerder in de klimaattechniek in regio Zuid-Holland

Niet alleen vindt u bij ons bedrijf een uitgebreid en divers aanbod aan unieke vacatures binnen de elektrotechniek- en installatiebranche, verspreid door heel Nederland. U profiteert ook van een directe bereikbaarheid naar bedrijven in uw sector en een professionele vertegenwoordiging bij het bedrijf waar u solliciteert. Daarnaast kijken we niet alleen of een vacature past bij uw opleidingsniveau of werkervaring. We letten namelijk ook of de bedrijfscultuur, -doelstellingen en -strategie met uw persoonlijkheid en wensen matchen. Zo vindt u gegarandeerd een geschikte vacature voor een baan als contractbeheerder in de klimaattechniek in de omgeving van Zuid-Holland!

Solliciteer direct op uw droombaan!

Bekijk snel ons diverse aanbod - dat varieert van engineers tot technisch beheerders - en vind binnen no-time een geschikte vacature als contractbeheerder in de klimaattechniek in regio Zuid-Holland. Wilt u voorafgaand aan uw sollicitatie meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara