Vacature projectleider elektrotechniek Noord-Holland

Bij ons professioneel werving- en selectiebureau vindt u dé geschikte vacature voor u als projectleider in de elektrotechniek in Noord-Holland. Bij HRM@WORK in Zoetermeer realiseren we perfecte matches tussen onze kandidaten en bedrijven. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan vacatures bij meer dan 180 bedrijven in de elektro- en installatiebranche en vindt binnen no-time uw droombaan!

Met onze selectie vindt u dé vacature als projectleider in de elektrotechniek in Noord-Holland

Bij ons werving- en selectiebureau hanteren we een uitgebreide selectieprocedure om de perfecte kandidaat aan een bedrijf te koppelen. Nadat u een geschikte vacature voor een functie als projectleider in de elektrotechniek heeft gevonden, in bijvoorbeeld de omgeving van Amsterdam in Noord-Holland, dan stuurt u ons uw motivatie en cv. Vervolgens plannen we een gesprek in, waarin we u informeren over de functie en het bedrijf. Hierna maken we een profielschets die we terugkoppelen aan het bedrijf, die vervolgens het profiel kiezen die het best bij de vacature en bedrijfscultuur aansluit. Zo wordt u altijd gekoppeld aan een organisatie die bij uw persoonlijkheid, wensen en ambitie past.

Verstuur direct uw sollicitatie

Heeft u een vacature gezien bij een bedrijf in de elektrotechniek in Noord-Holland of in Zuid-Holland waar u maar al te graag aan de slag wil gaan als projectleider? Solliciteer dan direct door uw cv en motivatie naar ons op te sturen, dan starten we de wervingsprocedure. Wilt u eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara