Vacature projectleider elektrotechniek Noord-Holland

Bij ons professioneel werving- en selectiebureau vindt u dé geschikte vacature voor u als projectleider in de elektrotechniek in Noord-Holland. Bij HRM@WORK in Zoetermeer realiseren we perfecte matches tussen onze kandidaten en bedrijven. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan vacatures bij meer dan 180 bedrijven in de elektro- en installatiebranche en vindt binnen no-time uw droombaan!

Met onze selectie vindt u dé vacature als projectleider in de elektrotechniek in Noord-Holland

Bij ons werving- en selectiebureau hanteren we een uitgebreide selectieprocedure om de perfecte kandidaat aan een bedrijf te koppelen. Nadat u een geschikte vacature voor een functie als projectleider in de elektrotechniek heeft gevonden, in bijvoorbeeld de omgeving van Amsterdam in Noord-Holland, dan stuurt u ons uw motivatie en cv. Vervolgens plannen we een gesprek in, waarin we u informeren over de functie en het bedrijf. Hierna maken we een profielschets die we terugkoppelen aan het bedrijf, die vervolgens het profiel kiezen die het best bij de vacature en bedrijfscultuur aansluit. Zo wordt u altijd gekoppeld aan een organisatie die bij uw persoonlijkheid, wensen en ambitie past.

Verstuur direct uw sollicitatie

Heeft u een vacature gezien bij een bedrijf in de elektrotechniek in Noord-Holland of in Zuid-Holland waar u maar al te graag aan de slag wil gaan als projectleider? Solliciteer dan direct door uw cv en motivatie naar ons op te sturen, dan starten we de wervingsprocedure. Wilt u eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon