Vacature projectleider klimaattechniek Noord-Holland

Bent u op zoek naar een uitdagende vacature voor een functie als projectleider in de klimaattechniek in regio Noord-Holland, maar vind u maar niet wat u zoekt? Dan schakelt u professioneel selectie- en wervingsbureau HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, in. Bij ons bekijkt u namelijk een divers overzicht aan vacatures in de elektro- en installatiebranche bij bedrijven die verspreid zijn door heel Nederland.

Dé perfecte vacature voor een functie als projectleider in de klimaattechniek in Noord-Holland

In ons uitgebreide vacatureoverzicht bekijkt u allerlei vacatures in diverse regio’s. Voor een vacature als projectleider of contractbeheerder in de klimaattechniek in Noord-Holland of Zuid-Holland vindt u bij ons diverse organisaties. In onze wervingsprocedure kijken we niet alleen of uw opleidingen, vaardigheden en kwalificaties op de functie en het bedrijf aansluiten, maar ook of uw persoonlijkheid, ambitie en wensen goed matchen. Zo weet u zeker dat u bij een bedrijf terecht komt dat goed bij u past.

Heeft u een uitdagende vacature gevonden? Stuur dan snel uw cv en motivatie op!

Wilt u ook de vacature vinden voor uw droombaan als projectleider in de klimaattechniek in Noord-Holland? Bekijk dan snel ons aanbod online en solliciteer direct door uw cv en motivatie naar ons op te sturen. Voor vragen of advies over onze werkwijze neemt u contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara