Vacature projectleider werktuigbouwkunde

Als u maar geen geschikte vacature kunt vinden om als projectleider aan de slag te gaan in de werktuigbouwkunde in Zuid-Holland, dan moet u ons vacatureaanbod eens bekijken. Bij HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, kiest u namelijk uit een uitgebreid vacatureaanbod van meer dan 180 klanten. We beschikken over een uitgebreid netwerk binnen de installatie- en elektrobranche en realiseren perfecte matches tussen onze kandidaten en bedrijven. Zo vindt u gegarandeerd een baan die perfect bij u past. Voor een vacature om als projectleider in de werktuigbouwkunde aan de slag te gaan, schakelt u daarom ons in!

In ons aanbod vindt u dé vacature voor een projectleider in de werktuigbouwkunde in Zuid-Holland

Bij ons bedrijf bemiddelen we tussen onze kandidaten en diverse werkgevers voor allerlei functies, zoals werkvoorbereiders in de klimaattechniek of uitvoerders in de installatietechniek. Voor een vacature als projectleider in de werktuigbouwkunde in Zuid-Holland, beschikken we daarom over een uitgebreid netwerk. Om een perfecte match te realiseren tussen onze klanten en kandidaten, maken we een uitgebreide profielschets waarin we bepalen of u past bij het bedrijf waar u solliciteert, niet allen qua opleidingsniveau maar ook op het gebied van ambitie en persoonlijkheid. Zo komt u terecht bij een plek die goed aansluit op uw werkwaarden, ambitie en ervaring.

Ontdek onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk ons diverse aanbod en vind dé vacature voor een functie als projectleider bij een specialist in de werktuigbouwkunde in Zuid-Holland, die perfect bij u past. Heeft u uw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct door uw cv en motivatie op te sturen, vervolgens zetten wij de wervingsprocedure in gang. Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara