Uitvoerder installatietechniek

Als uitvoerder binnen de installatietechniek is iedere dag anders. Bent u op zoek naar een vacature voor een dergelijke, uitdagende functie binnen de elektro- en installatiebranche? Dan schakelt u de specialisten van HRM@WORK in! Ons bedrijf, gevestigd in Zoetermeer, is een professioneel wervings- en selectiebureau en helpt al jaren enthousiaste kandidaten aan een baan die perfect bij hen past.

Ontdek het vacatureaanbod en start binnenkort als uitvoerder in de installatietechniek!

Bij HRM@WORK zijn meer dan 180 bedrijven aangesloten, zodat wij een divers vacatureaanbod kunnen aanbieden van vacatures in de meet- en regeltechniek tot aan de klimaattechniek. Zo heeft u een duidelijk overzicht van banen in de installatietechniek in uw regio. Als  u als uitvoerder in de installatietechniek aan de slag wilt, dan hoeft u dus niet langer tientallen vacaturepagina’s te bekijken. Als u een functie heeft gevonden die goed bij u past, dan starten wij onze uitgebreide selectieprocedure, waarin wij en onze klant bepalen of u goed bij de functie en het bedrijf past.

Bekijk ons vacatureaanbod en solliciteer direct!

Als u op zoek bent naar een functie als uitvoerder in de installatietechniek, dan bekijkt u ons diverse aanbod voor een vacature in uw regio. Voor vragen over ons bedrijf of onze werkwijze, neemt u contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara