Vacature meet- en regeltechniek

Bent u op zoek naar een vacature voor een functie als projectleider in de meet- en regeltechniek? Dan moet u ons vacatureoverzicht bekijken. HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, is een werving- en selectiebureau binnen de elektro- en installatiebranche. U bekijkt bij ons vacatures voor allerlei functies in uw sector, verspreid over heel Nederland. Door ons uitgebreide netwerk weet u altijd wel vacatures te vinden in de meet- en regeltechniek die goed bij u passen. Maak kennis met onze dienstverlening en wie weet start u binnenkort wel met een nieuwe functie!

Vind de perfecte vacature als projectleider in de meet- en regeltechniek

Als u in de meet- en regeltechniek aan de slag wil, dan bekijkt u eenvoudig onze vacatures. Bij ons bedrijf zijn ongeveer 180 klanten aangesloten, zodat u een ruime keuze in vaste banen heeft. Naast een vacature voor een functie als projectleider in de meet- en regeltechniek solliciteert u bij ons ook voor:

Ontdek ons wervings- en selectieproces

Als u interessante vacatures in de meet- en regeltechniek heeft gevonden, dan stuurt u uw cv en motivatie op. Vervolgens nodigen we u uit voor een gesprek om u te informeren over het bedrijf en de functie. Op basis van dit gesprek stellen we een profiel op en leggen we de kandidaten voor aan het bedrijf waar u solliciteert, die vervolgens bepalen of uw profiel bij hen aansluit en of u wordt uitgenodigd voor een gesprek. Bent u het helaas niet geworden? Dan vind u snel weer een andere uitdagende vacature voor een functie als projectleider in de meet- en regeltechniek.

Heeft u een interessante vacature gevonden in de meet- en regeltechniek? Solliciteer direct!

Bekijk ons aanbod aan vacatures in de meet- en regeltechniek en vind een functie die perfect bij u past. Solliciteer direct door uw cv en motivatie naar ons te sturen. Voor meer informatie over de selectieprocedure, neemt u contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 079-3631610 of een e-mail sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara