Vacature projectleider installatietechniek

Wilt u een vacature vinden om als projectleider in de installatietechniek in Zuid-Holland aan de slag te gaan? Dan moet u bij ons professioneel werving- en selectiebureau in Zoetermeer zijn. HRM@WORK heeft een uitgebreid netwerk van diverse klanten in de installatie- en elektrobranche en koppelt al jarenlang geschikte kandidaten aan bedrijven. Zo heeft u een duidelijk overzicht van relevante functies en bedrijven in uw sector en vindt u gegarandeerd een baan die perfect bij u past. Ontdek het uitgebreide vacatureaanbod snel zelf!

Kies een geschikte vacature voor een projectleider in de installatietechniek in Zuid-Holland

Voor een vacature voor een functie als projectleider of uitvoerder in de installatietechniek in Zuid-Holland, bekijkt u ons aanbod en verstuurt u eenvoudig uw sollicitatie online. Vervolgens start onze uitgebreide selectieprocedure waarbij we een profiel van uw opleiding, vaardigheden, ervaring, ambities en wensen opstellen. Tijdens een gesprek met ons informeren we u over de functie en het bedrijf. Vervolgens sturen we uw profielschets naar het bedrijf waar u solliciteert en beslissen zij of ze u uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. U geniet gedurende de hele procedure van een professionele vertegenwoordiging bij het bedrijf.

Solliciteer snel en wie weet start u binnenkort met uw nieuwe baan

Bekijk ons diverse aanbod voor een vacature als projectleider in de installatietechniek in Noord Holland of in Zuid-Holland. Om te solliciteren hoeft u enkel uw cv en motivatie naar ons op te sturen, waarna we u uitnodigen voor een gesprek. Wilt u meer weten over onze selectieprocedure? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara