Vacature projectmanager installatietechniek

In ons unieke aanbod vindt u gegarandeerd een geschikte vacature om aan de slag te gaan als projectmanager of projectleider binnen de installatietechniek in Noord-Holland. HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, is een specialist in het werven en selecteren van kandidaten voor bedrijven binnen de elektro- en installatiebranche. Voor uitdagende vacatures in dit vakgebied bij bedrijven - verspreid door heel Nederland – schakelt u daarom onze specialisten. Aan de hand van onze unieke werkwijze realiseren we al jarenlang succesvolle matches tussen bedrijven en kandidaten. Ontdek het snel zelf en vindt een geschikte vacature als projectleider of projectmanager in de installatietechniek in de omgeving van Noord-Holland.

Vind een vacature voor een functie als projectmanager in de installatietechniek

Wilt u ook starten als projectmanager of projectleider in de installatietechniek in Noord-Holland? Maak dan kennis met onze werkwijze, waarbij we niet alleen uw opleidingsniveau, kwalificaties en vaardigheden bekijken, maar ook een uitgebreide profielschets maken van uw ambitie, ervaring en persoonlijkheid. Zo komt u altijd bij een bedrijf terecht dat goed bij u past. Naast een vacature als projectmanager in de installatietechniek, solliciteert u bij ons ook op andere functies in verschillende regio’s, zoals:

Solliciteer direct en wie weet start u snel als projectleider in de installatietechniek in Noord-Holland

Wilt u ook snel aan de slag gaan als projectmanager of projectleider in regio Noord-Holland? Ontdek dan ons unieke vacatureaanbod en solliciteer eenvoudig online. Voor vragen of advies van onze specialisten neemt contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara