Bedrijfsleider vacature

Als u aan de slag wilt gaan als bedrijfsleider in de elektro- of installatiebranche, dan kiest u bij ons de perfecte vacature. Ons selectie- en wervingsbureau is een absolute professional in het koppelen van kandidaten aan bedrijven, die perfect bij elkaar passen. HRM@WORK in Zoetermeer kijkt verder dan enkel uw opleidingsniveau en maakt een uitgebreide profielschets van uw vaardigheden, ervaring, ambitie en werkwaarden. Zo vindt u gegarandeerd uw droombaan!

Als u als bedrijfsleider aan de slag wil, vindt u bij ons dé perfecte vacature

Als bedrijfsleider is geen dag hetzelfde. Bent u een echte leider? Kunt u omgaan met stress? Weet u altijd het overzicht te bewaren en bent u handig met het onderhouden van klantrelaties? In ons zeer diverse aanbod kiest u een vacature uit waar uw vaardigheden optimaal ingezet worden en u uzelf verder als bedrijfsleider ontwikkelen. Door de samenwerking met meer dan 180 bedrijven, verspreid door heel Nederland, vindt u gegarandeerd een baan die perfect bij u past! U bekijkt er tevens functies als:

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze selectieprocedure

Bent u het beu om telkens tientallen vacaturepagina’s af te gaan? Ontdek dan ons handige overzicht en vindt binnen no-time een vacature voor een functie als bedrijfsleider die goed bij u past. Heeft u nog vragen over onze selectieprocedure? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara