Beveiligingstechniek vacature

Als u een baan zoekt binnen de beveiligingstechniek, dan vindt u bij ons een geschikte vacature. Bij HRM@WORK helpen we u de perfecte baan te vinden bij bedrijven verspreid door heel Nederland. Als professioneel werving- en selectiebureau bemiddelen we tussen bedrijven in de elektro- en installatiebranche en enthousiaste kandidaten. Bent u op zoek naar een baan die perfect bij u past? Schakel dan onze specialisten in die u helpen aan uw droombaan!

Als u wilt werken in de beveiligingstechniek dan bekijkt u een vacature van ons wervingsbureau!

Wij helpen meer dan 180 bedrijven de perfecte match te vinden voor hun vacatures, variërend van banen in de elektrotechniek, klimaattechniek of meet- en regeltechniek. Het grootste gedeelte hiervan bestaat uit installatiebedrijven, productleveranciers en -ontwikkelaars. Door onze ruime ervaring hebben we een groot netwerk uitgebouwd in de branche, zodat we maatwerk kunnen leveren voor onze kandidaten. Als u solliciteert op een vacature in de beveiligingstechniek kijken we niet alleen of u voldoet aan de functie-eisen (vanaf MBO niveau 4), maar kijken we ook of de strategie, doelstellingen en cultuur van het bedrijf bij u passen. Zo weet u zeker dat u op de juiste plek terecht komt.

Bekijk snel onze vacatures!

Bent u op zoek naar de perfecte vacature in de beveiligingstechniek? Maak dan kennis met HRM@WORK, gevestigd in Zoetermeer, en ontdek onze diversiteit in vacatures. Bekijk onze vacaturepagina of neem contact met ons op door te bellen naar 079-3631610 of een e-mail te sturen naar info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van de persoon / het bedrijf

HRM@Work heeft hun woorden waar gemaakt! Binnen no-time hebben zij de ideale kandidaat met de perfecte kwalificaties voor ons gevonden. De samenwerking verliep soepel en snel!

Naam van het bedrijf / de persoon