test
test
Snel zoeken
Vacatures
inRotterdam
Als Projectleider Klimaat- & Koeltechniek neem je de verantwoordelijkheid voor een project serieus. De kwaliteit van het geleverde werk, gedrag van Monteurs, financiële resultaten, meer- & minderwerk en klantcontact hebben je aandacht.
inRotterdam
Je zorgt voor een optimale kostprijs als Calculator W-Installatietechniek zodanig dat opdrachten verworven worden.
inEde
Als Senior Cost Engineer Klimaattechniek lever je een significante bijdrage aan het bieden van technisch hoogwaardige en duurzame oplossingen voor technische klantvragen. Reageer als dit je aanspreekt. 
inCulemborg
Als Uitvoerder/Opzichter Duurzame Installaties zorg je dat de in opdracht genomen projecten door de installatiepartners conform kwaliteits-, technische-, financiële- en veiligheidseisen worden uitgevoerd. 
Alle vacatures

Over

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat 15 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche.
We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures. Wij bedienen ongeveer 180 klanten, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit installatiebedrijven en enkele productleveranciers/ontwikkelaars.

Lees meer

Privacy
HRM@WORK gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Wij bewaren uitsluitend informatie die nodig is ten behoeve van personeelsbemiddeling. We doen ons best om alle persoonsgegevens adequaat te beschermen. Klik hier voor het volledige privacy beleid.

 

Solliciteren

Alle vacatures om naar de vacature pagina van HRM@WORK te gaan.

Contact
HRM@WORK
Heliumstraat 40
2718 SL Zoetermeer
T. 079-3631610
e-mail: info@hrmatwork.nl 
© Copyright 2021 HRM@WORK, All rights reserved.