Calculator vacature

Als u een baan zoekt als calculator in de elektrotechniek, dan vindt u bij ons gegarandeerd een geschikte vacature. Ons bedrijf koppelt al jaren kandidaten aan bedrijven en realiseert zo een perfecte match voor een duurzame relatie. Wilt u een vaste baan binnen de elektro- en installatiebranche bij een bedrijf dat dezelfde werkwaarden en doelstellingen deelt? Dan schakelt u HRM@WORK in Zoetermeer in. We beschikken over een groot netwerk en breed aanbod aan vacatures. Bekijk onze vacatures en wie weet start u binnenkort wel bij uw droombaan!

Als calculator vindt u bij ons de perfecte vacature binnen de elektrotechniek

Met onze ruime ervaring en kennis van het werkveld, vindt u bij ons een vaste baan bij een bedrijf dat perfect bij u past. We kijken tijdens een sollicitatie namelijk niet alleen naar uw diploma’s en kwalificaties, maar ook of de bedrijfscultuur, -strategie en -doelstellingen bij u passen. Door onze diversiteit aan vacatures en professionele vertegenwoordiging bij bedrijven weten we u binnen no-time aan uw droombaan te helpen! Naast een vacature voor calculator binnen de elektrotechniek vindt u bij ons ook vacatures voor de volgende functies:

Ontdek ons aanbod en solliciteer direct voor een vacature als calculator in de elektrotechniek

Als u ook als calculator in de elektrotechniek aan de slag wilt, dan vindt u in ons uitgebreide aanbod een geschikte vacature. Solliciteer direct en start binnenkort met uw nieuwe baan. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u eerst met onze specialisten spreken voordat u een reactie plaatst? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 079-3631610 of per e-mail via info@hrmatwork.nl.

Contactformulier landingpagina's

Wat zeggen anderen over ons?

De proactieve aanpak van HRM@WORK waardeer ik. Ze kennen ons bedrijf en luisteren goed. De lijnen zijn kort, het contact gaat soepel en snel.

Peter, opdrachtgever

HRM@WORK doet er echt moeite voor om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Gerrit

Wij verwachten dat een bureau voor personeelsbemiddeling doelgericht zoekt naar kandidaten die bij ons bedrijf passen. Dat maakt HRM@WORK waar.

Paul

Kandidaten zijn goed afgestemd op- én geïnformeerd over de functie waarvoor ze worden voorgesteld.

Piet

HRM@WORK maakt een zeer goede indruk: ze zijn duidelijk over de stappen in het wervingsproces, duidelijk over de afspraken, toegankelijk (geen jargon) en een prettige gesprekspartner.

Matt

HRM@WORK kan goed inschatten of de relatie tussen de eigenaar van ons  bedrijf en de kandidaat past. De kandidaat moet een ‘klik’ hebben met ons bedrijf, dat schatten ze goed in.

Frank

Ik verwacht van een werving- en selectiebureau dat ze een goed netwerk hebben, dat ze snel schakelen en ons bedrijf begrijpen (inclusief cultuur). Daarnaast is het belangrijk dat ze de functie begrijpen en de kandidaten die ze aanleveren. Daar voldoet HRM@WORK aan.

Willem

HRM@WORK is een degelijk bedrijf dat goed bekend staat en ze komen regelmatig met goede kandidaten. Ze kennen de wensen van ons bedrijf en ze kennen de kandidaten goed, wat goede matches oplevert. Met persoonlijke aandacht maken ze verschil. Ik hoop nog vele jaren zaken te doen met HRM@WORK.

Arjen

Ze kennen de installatiebranche goed en snappen de functies waarvoor bedrijven kandidaten zoeken. Daarnaast is het contact prettig, we begrijpen elkaar en vertrouwen elkaar.

Marcel

HRM@WORK schakelt snel en is een goede gesprekspartner waarmee ik de zoekopdracht steeds verder kan aanscherpen. Leuk dat wij ook twee vrouwen hebben kunnen aannemen via HRM@WORK.

Lara